Ziua Femeii, sărbătorită la Sebeș, joi, printr-o gală a doamnelor de succes în educație, cultură, sănătate și afaceri. Invitați, Corina Chiriac și Marcel Pavel

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ziua Internaţională a Femeii va fi sărbătorită la Sebeş, într-o gală dedicată doamnelor de succes, găzduită de Centrul Cultural ”Lucian Blaga”, joi, 15 martie 2018, începând cu ora 18,00.

”Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi îşi propune să sărbătorească doamnele Sebeşului care au excelat în diverse domenii de activitate: educaţie, cultură, sănătate, mediu de afaceri etc”, potrivit unui comunicat de presă trimis, duminică, de Primăria municipiului Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Gala de excelenţă va oferi un program artistic special dedicat tuturor femeilor care ne vor onora cu prezenţa în sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga”. Atmosfera va fi întreţinută, pe ritmurile muzicii, de Corina Chiriac și Marcel Pavel. În foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” va putea fi admirată o colecție unică de bijuterii purtând semnătura doamnei Victoria Geutskens.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeş prin Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

”Invitațiile pot fi procurate de la Centrul Cultural „Lucian Blaga”. Vă invităm, cu drag, distinse doamne şi domnişoare, pentru a sărbători împreună feminitatea, într-un spectacol pe care vi-l oferim în dar!”, mai transmite Primăria Sebeș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

alexandru spinean 12 martie 2018 at 9:10

festivitati.bairamuri,bani cheltuiti degeaba………….
Pe cand curatenie,asfaltari,scoli noi ?

Comentariile sunt oprite