Rămâi conectat

Actualitate

Zile libere 2020: Două weekend-uri prelungite consecutiv, pentru angajații români, în luna iunie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zile libere 2020: Două weekend-uri prelungite consecutiv, pentru angajații români, în luna iunie

Urmează două weekend-uri prelungite consecutiv, în iunie, pentru angajații din România. Luni 1 iunie va fi liber cu ocazia Zilei Copilului, iar luni 8 iunie va fi liber pentru că este a doua zi de Rusalii.

Începând cu anul 2017, Ziua Copilului a fost introdusă în lista zilelor nelucrătoare de sărbătoare legală, listă stabilită prin Codul muncii. Astfel, în data de 1 iunie, toți salariații români se bucură de o zi liberă, indiferent dacă sunt sau nu părinți. Începând cu anul 2008, și prima şi a doua zi de Rusalii au fost declarate zile libere.

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului.  Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

După ce autoritățile au anunțat că ar putea urma un al doilea val de relaxare a restricțiilor, românii și-au făcut deja planuri pentru cele două weekenduri prelungite. Nu-i de mirare! E liber la drumeții și activități în aer liber (pentru grupuri de maximum 3 persoane) cu condiția să ai la tine o declarație pe proprie răspundere. În plus, e posibil ca de la 1 iunie să se redeschidă terasele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bulgaria ar putea trece la moneda euro anul viitor: România mai așteaptă până în 2028 sau 2029

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bulgaria ar putea trece la moneda euro anul viitor: România mai așteaptă până în 2028 sau 2029 Bulgaria ar putea îndeplini criteriile pentru zona euro și să adere anul viitor, a declarat președintele Eurogrupului, Paschal Donohoe. „Cred că este foarte posibil ca Bulgaria să îndeplinească criteriile la un moment dat în acest an. Dar ceea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea