Zile libere 2020: Două weekend-uri prelungite consecutiv, pentru angajații români, în luna iunie

Zile libere 2020: Două weekend-uri prelungite consecutiv, pentru angajații români, în luna iunie

Urmează două weekend-uri prelungite consecutiv, în iunie, pentru angajații din România. Luni 1 iunie va fi liber cu ocazia Zilei Copilului, iar luni 8 iunie va fi liber pentru că este a doua zi de Rusalii.

Începând cu anul 2017, Ziua Copilului a fost introdusă în lista zilelor nelucrătoare de sărbătoare legală, listă stabilită prin Codul muncii. Astfel, în data de 1 iunie, toți salariații români se bucură de o zi liberă, indiferent dacă sunt sau nu părinți. Începând cu anul 2008, și prima şi a doua zi de Rusalii au fost declarate zile libere.

ELIT

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului.  Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

După ce autoritățile au anunțat că ar putea urma un al doilea val de relaxare a restricțiilor, românii și-au făcut deja planuri pentru cele două weekenduri prelungite. Nu-i de mirare! E liber la drumeții și activități în aer liber (pentru grupuri de maximum 3 persoane) cu condiția să ai la tine o declarație pe proprie răspundere. În plus, e posibil ca de la 1 iunie să se redeschidă terasele.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...