Rămâi conectat

Ştirea zilei

Zbor lin spre îngeri! Ați plecat prea repede, aveați toată viața înainte! Mesaje sfâșietoare pentru Mihaela și David, tinerii înghițiți de apele Mureșului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tragedia petrecută luni în Vințu de Jos, unde un băiat de 17 ani și o fetiță de 13 ani și-au pierdut viața în apele Mureșului, a șocat întreaga localitate, și nu numai. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe paginile de facebook  ale celor doi, după ce prietenii și cunoscuții au aflat vestea tragică.

Tinerii care s-au înecat, Mihaela Filimon (13 ani) și Ioan David (17 ani), erau elevi la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

Cei doi tineri au fost dați dispăruți în apele râului Mureș, pe raza comunei Vințu de Jos, în jurul orei 17.40. Aceștia s-ar fi aflat la scăldat, mai jos de podul de la Vurpăr. Dispariția lor a fost semnalată prin apel la 112.

Deocamdată, nu se știe exact cum s-a întâmplat totul. Potrivit localnicilor, se pare că fetița de 13 ani, care se afla în apă împreună cu o altă fată de vârstă apropiată, păreau să nu mai poată ieși la suprafață, iar băiatul de 17 ani și un alt tânăr au sărit în ajutorul lor. Adolescentul care a sărit alături de băiatul decedat ar fi fost salvat de un tânăr polițist (Radovici Dan) aflat în zonă, iar prietena fetiței de 13 ani s-ar fi agățat de o cățelușă a copiilor aflați la scăldat, pe nume Sara.

Băiatul de 17 ani a fost găsit și adus la mal în jurul orei 19.00, însă, din nefericire, toate eforturile medicilor, care l-au resuscitat timp de peste 40 de minute, au fost zadarnice, iar tânărul a fost declarat decedat.

În jurul orei 20.15, a fost adus la mal și corpul fetiței de 13 ani. Echipajele de intervenție au efectuat manevre de resuscitare și în cazul acesteia, însă din păcate fără niciun rezultat.

Vedeți și VIDEO UPDATE: Un tânăr de 17 ani și o fată de 13 ani, dați DISPĂRUȚI după ce au mers la scăldat în apele râului Mureș, pe raza comunei Vințu de Jos. Alți 3 adolescenți, transportați la spital de echipajele SMURD

Mesaje sfâșietoare continuă să fie postate de zeci de persoane pe pagina de Facebook a copiilor, mesaje care nu mai au nevoie de nici un comentariu.

“Nu pot să cred…Dumnezeu să vă odihnească! Vă iubesc!!!”

“Zbor lin spre îngeri, erou drag! Odihnește-te în pace! Dumnezeu să le dea putere și mângâiere părinților!”

“Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată!”

“Sunteți doi îngerași de copii care azi ați plecat dintre noi. Sincere condoleanțe familiilor îndurerate.“

“Sincer nu îmi vine să cred că te-ai dus draga mea, sincer îmi pare rău, nu îmi vine să cred că ai plecat de lângă persoanele care te iubesc.”

“Astăzi două suflete s-au stins. Pe de o parte Filimon Mihaela, o bună prietenă și colegă, pe care puteam conta oricând și în care am văzut un suflet de copil minunat și altruist, iar pe de altă parte, pe David Roman, un bun prieten și un vecin de nedescris…Regret faptul că nu mai sunt printre noi, dar sunt sigură că acum sunt într-un loc mai bun…Din păcate, încă o dată, Mureșul a luat două suflete tinere și nevinovate ca tribut… Dumnezeu să îi ierte și sa îi odihnească în pace!! Condoleanțe familiilor!”

“Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet drag nu asi fi vrut sa pățești asta”

“Îngerașul nostru , vei rămâne mereu viu în inimile noastre, verișor drag!! Știu că de acolo de sus vei avea grij[ de noi!! Te-ai dus prea repede!! Dumnezeu s[ te odihnească în pace, eroul nostru! Te vom iubi mereu!!”

“Multă durere lași în urma ta!! David! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

“Colegul cu care râdeam ieri, astăzi este doar cu sufletul lângă noi…“

“Suflet blând!! Ai plecat prea repede dintre noi. Ai lăsat multă durere în urma ta.. Nu pot să cred, nu realizez așa ceva. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul tău!! Nu te voi uita niciodată dragul meu verișor.”

“O zi neagră!! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău! Ai plecat prea repede, aveai toată viața înainte!”

“Nu am cuvinte, miki.. Nu îmi vine a crede că ai plecat în cer și ne-ai lăsat singuri, fără glumele pe care le făceai și ne aduceai zâmbete pe buze când eram triști sau cu gura până la urechi. A fost o legătură strânsă între mine și tine, zile și nopți pline de amuzament și fericire. Să știi că în sufletele noastre, tu încă vei fii. Niciodată nu te voi uita, frate!”

“Dumnezeu a luat de lângă noi un înger adevărat, un prieten de cruce care știa ce face, o persoană care te făcea mereu să râzi.. o persoană care e mereu lângă tine.. Dumnezeu sa te ierte înger ce ești, și sincere coondoleanțe familiei.“

“Azi frate m-ai lăsat singur pentru totdeauna, m-ai lăsat singur și te-ai dus la ceruri la lucurile Sfinte.“

“Îmi pare rău că ai plecat așa, au rămas multe pe care noi nu le-am făcut încă, rele sau bune!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea