Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Weekend la Ryma: Concert live Les Elephants Bizarres şi stand up comedy cu Tibi Neuronu’

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest weekend, în Spaţiile Ryma din Cetatea Alba Carolina se râde, se cântă şi se dansează! Vineri , 12 octombrie, începând cu ora 21.00,  trupa care face furori în Bucureşti şi în întreaga ţară şi a urcat cu repeziciune în toate topurile, Les Elephants Bizarres, va concerta pentru albaiulieni. Muzica lor este optimistă şi se adrsează în general tinerilor însă sunt aşteptaţi la concert albaiulieni de toate vârstele. Stilul abordat este indie, pop, punk, disco şi funk. Preţul unui bilet este de 10 lei.

 Sâmbătă, 13 octombrie, tot de la orele 21:00, RYMA continuă serile de comedie cu Tibi Neuronu’,  care garantat vă va oferi o porţie bună de râs, în cadrul unui Stand Up Comedy Show de excepţie. Spectacolul se va ţine în interiorul galeriei de artă de la RYMA, cu intrare direct din parcarea din Caroline.

Preţul unui bilet este de 15 lei. Rezervări se fac la numărul de telefon 0742540182.

 RYMA îşi restrânge activitatea din timpul săptămânii şi veţi găsi deschis doar pe timpul weekend-ului când vor fi evenimentele culturale. Toate evenimentele se vor desfăşura în noua galerie de artă, spaţiul amenajat în cadrul ultimei ediţii a Taberei de specializare în reabilitarea monumentelor istorice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea