Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Weekend, la Ryma: Concert cu trupa FusionCore, Dj Marwan Dua şi stand up comedy cu Micutzu

Alexandra Mates

Publicat

în

În acest weekend, în Spaţiile Ryma, din Cetatea Alba Carolina, se petrece la maxim! Concert de nu-jazz cu  trupa FusionCore, Saturday Night Fever cu Dj Marwan Dua şi stand up comedy cu Micutzu. Nu rataţi!

Vineri seara sunteţi invitaţi la un concert live de excepţie la RYMA cu trupa FusionCore din Braşov. Trupa se poate defini ca o formaţie de nu-jazz care aduce împreună stiluri muzicale cum ar fi jazz, funk, bossanova şi progressive rock. Formaţia a participat la numeroase festivaluri (StudentFest, Peninsula, Stufstock, Rock Ouţ Loud etc) continuând în permanenţă să compună cântece noi. În 2012 s-a definitivat şi componenta trupei, când a fost găsită vocea ideală pentru îmbinarea tuturor acestor stiluri: Anca. Trupa a înregistrat în Ungaria primul ei album cu numele „Permanent Voyage”, album urmat de turneul de promovare care include şi oraşul Alba Iulia. Preţul unui bilet la concert este de 10 lei iar concertul va începe la ora 21:30.

Sâmbătă, DJ-ul rezident în cel mai celebru club al Transilvaniei, Club Midi,  vine la Alba Iulia la o petrecere „condimentată” de romul Old Pascas. DJ Marwan DUA (Dubios Underground Association), însoţit de turn tables-uri sale şi de un show de lumini o să încingă atmosfera la RYMA, sâmbătă seara, de la ora 22:00. Va fi prima petrecere în interior deci nu vă faceţi griji în privinţa vremii.

Spectacolele de stand up comedy, la Ryma, continuă. Duminică, a sosit rândul lui Micutzu să vă facă să râdeţi în hohote. Preţul unui bilet este de 15 ron iar show-ul de comedie începe la ora 21:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera Regia: Adam Wingard Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea