Volei Club Alba Blaj lansată spre accederea în elită În week-end, „Mica Romă” va găzdui turneul de promovare în Divizia A1

Paul Voicu - Primar 2020

În acest week-end, în perioada 11-13 mai, la Blaj (localitate în care se desfăşoară şi „Sărbătoarea Libertăţii”) se va desfăşura turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin. La acest turneu ce va da numele a două echipe ce vor promova în elită participă Volei Club Alba Blaj, CET Govora CNMB Rm Vâlcea (Divizia A2 din seria vestică), Rapid Bucureşti şi CSM Comision Brăila (Divizia A2, seria estică) – ultimele două prezente în trecut în primul eşalon.
Tragerea la sorţi a jocurilor va avea loc joi seara, meciurile fiind programate în sala „Timotei Cipariu”, de la orele 16.00 şi 19.00 – vineri şi sâmbătă, respectiv 12.00 şi 15.00 – duminică, cu amendamentul că echipa gazdă va susţine al doilea joc al zilei.
*Invincibila echipă blăjeană
Invincibilă în eşalonul secund, cu 14 victorii consecutive (inclusiv în play off), gruparea din „Mica Romă” (în ultimul meci de verificare, a învins cu 4-0 pe CSM Sibiu, Divizia A1) este la un pas să-şi pună numele pe harta voleiului autohton, obiectivul ferm fiind promovarea. „Ar fi o premieră remarcabilă pentru oraş, un moment unic din istoria Blajului. Vrem calificarea, dar şi să oferim un spectacol deosebit suporterilor noştri frenetici. Trebuie să promovăm pentru a oferi o mare bucurie urbei în aceste momente de sărbătoare a blăjenilor”, a punctat Sergiu Ştefănescu, preşedintele VC Alba Blaj.
Antrenorii Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean au la dispoziţie următorul efectiv: Melinda Dobeş, Alexandra Ciontoş, Alina Covrig, Roxana Lupu, Andreea Niţulescu/ cpt, Laura Mastahac, Oana Duţă, Valentina Rusu – ce au mai evoluat în primul eşalon, Alexandra Biriş, Sorina Mocan, Ioana Vodă, Andra Resiga, Delia Pădurean şi Ramona Rus.

Dan HENEGAR

ELIT

 

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

12 Comentarii

ramses` 10 mai 2012 at 0:03

Aceasta asa zisa jucatoare de volei,ioana voda iubeste voleiul ,dar nu cum iubeste bautura si baietii.nu are loc in acesta frumoasa echipa.ca un sfat pt o echipa de prima divizie as crede ca ar fi bine sa va descodorositi de acesta „sportiva” nocturna !!

BLAJ 2012 10 mai 2012 at 1:03

Nu stiu cine este acest ramse bamse, dar eu o stiu de ce va vreme pe Ioana Voda drept o fata educata, simtita si care a fost un transfer de succes pentru echipa de volei din Blaj, confirmand. Este firesc sa iubeasca baietii(si nu fetele), cat priveste bautura, cred ca acest comentator ostil e inecat in ea si loveste cu ura intr-un proiect construit cu efort. Numai bine!

un blajean torpilat 10 mai 2012 at 9:28

SI DAI CU SPRITUL PANA LA ZIUA
GAL GAL GAL GAL GAL GAL
PE SOSEAUA GATULUI

Viorel 10 mai 2012 at 15:14

am impresia ca cei care ii tineti partea ioanei sunteti din cadrul clubului,dar acest ramses bamse are dreptate si nu o spun sa-l apar pe acest „betiv”.

un versat 10 mai 2012 at 15:41

Banuiesc ca printre comentatorii care debiteaza ineptii pe aici la adresa Ioanei Voda se strecoara sub siguranta anonimatului si apropiati ai fostului ei „antrenor” sau chiar dansul, cel care a fost demis/si-a dat demisia dupa ce a incercat sa-i arate acesteia si un alt tip de volei, „pe orizontala”. Am mai auzit de asa ceva de vreo 2 ani in cadrul clublui de fotbal Unirea Alba Iulia, grupa de juniori, unde secundul, in loc sa-i invete fotbal, ii viola…

Ramses 10 mai 2012 at 19:11

ce tie ciuda vierme???

Fariseu 10 mai 2012 at 19:36

da-te-n mata Ramses nu mai minti pe aici despre Ioana , virginule frustrat

Ramses 10 mai 2012 at 22:36

Fariseule de ce esti asa revoltat ca deja cam stie lumea ce „campioane” creste clubul pe banii localnicilor ?!

Tutmes 10 mai 2012 at 22:42

Taci ba din gura nu o mai tot da la-ntors. Uite ca si popa Benchea i-a facut covrigarie lu` fi`su langa gara si pace buna. Care-i problema ta?

Ramses 10 mai 2012 at 23:19

Aleluia tutmes,esti cu capu’ daca tu ai reusit sa faci o legatura intre chestiunile astea doua.

al doilea versat 11 mai 2012 at 12:21

Pentru versat cu dedicatie!!!
Ioana Voda -o betiva ratata vai de mama ei, analfabeta , de nu intervine Jiji nu trece clasa , se poate verifica printr-un simplu test de inteligenta sau din catalog situatia scolara, tatal ei a stat cateva zile la mitititca arestat de DNA pentru luare de mita, a fost pe toate posturile de stiri.Deci oamenii astia ne papa banii nostri , banii cetatenilor simpli care credem in ”idealurile” marete a lui Jiji si PDL . Vorbiti de actualu antrenor….. care a divortat imediat dupa ce a preluat echipa, de Liliana Boghenfluier a paguba care cara cu barbatu sau mancare cu borcanu de la Industrial nu zice nimeni nimic ?

Gheja 11 mai 2012 at 23:17

sa ma suga de ciocan ioana voda

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...