Rămâi conectat

Curier Județean

Volei Club Alba Blaj lansată spre accederea în elită În week-end, „Mica Romă” va găzdui turneul de promovare în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În acest week-end, în perioada 11-13 mai, la Blaj (localitate în care se desfăşoară şi „Sărbătoarea Libertăţii”) se va desfăşura turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin. La acest turneu ce va da numele a două echipe ce vor promova în elită participă Volei Club Alba Blaj, CET Govora CNMB Rm Vâlcea (Divizia A2 din seria vestică), Rapid Bucureşti şi CSM Comision Brăila (Divizia A2, seria estică) – ultimele două prezente în trecut în primul eşalon.
Tragerea la sorţi a jocurilor va avea loc joi seara, meciurile fiind programate în sala „Timotei Cipariu”, de la orele 16.00 şi 19.00 – vineri şi sâmbătă, respectiv 12.00 şi 15.00 – duminică, cu amendamentul că echipa gazdă va susţine al doilea joc al zilei.
*Invincibila echipă blăjeană
Invincibilă în eşalonul secund, cu 14 victorii consecutive (inclusiv în play off), gruparea din „Mica Romă” (în ultimul meci de verificare, a învins cu 4-0 pe CSM Sibiu, Divizia A1) este la un pas să-şi pună numele pe harta voleiului autohton, obiectivul ferm fiind promovarea. „Ar fi o premieră remarcabilă pentru oraş, un moment unic din istoria Blajului. Vrem calificarea, dar şi să oferim un spectacol deosebit suporterilor noştri frenetici. Trebuie să promovăm pentru a oferi o mare bucurie urbei în aceste momente de sărbătoare a blăjenilor”, a punctat Sergiu Ştefănescu, preşedintele VC Alba Blaj.
Antrenorii Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean au la dispoziţie următorul efectiv: Melinda Dobeş, Alexandra Ciontoş, Alina Covrig, Roxana Lupu, Andreea Niţulescu/ cpt, Laura Mastahac, Oana Duţă, Valentina Rusu – ce au mai evoluat în primul eşalon, Alexandra Biriş, Sorina Mocan, Ioana Vodă, Andra Resiga, Delia Pădurean şi Ramona Rus.

Dan HENEGAR

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea