Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Volei Alba Blaj, calificare facilă în Final Four-ul Cupei României, după dubla cu CSM București

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a calificat fără emoții în „careul de ași” al Cupei României, după dubla cu CSM București, ambele întâlniri fiind adjudecate în minimum de seturi.

A fost 3-0 în Sala „Timotei Cipariu”, iar în manșa retur Volei Alba Blaj a câștigat primul set scor 25-9, parafând calificarea scontată. Și următoarele două parțiale au revenit echipei favorite, 25-15, 25-21.  Întâlnirea a durat 65 de minute, cele mai multe puncte le-a strâns Dajana Bošković – 17 și iarăși blocajul a funcționat la Blaj, la fel ca în Cupa CEV (9-4)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru gruparea blăjeană este a 7-a calificare în semifinalele Cupei României, reușind-se în 3 rânduri adjudecarea trofeului, plus o finală pierdută (2018, cu CSM București).
Echipa din „Mica Romă”, deținătoarea eventului național, a fost marea favorită a dublei cu gruparea din capitală, ardelencele venind după victoria entuziasmantă de la Târgoviște, 3-0 în manșa tur a semifinalei Cupei CEV. Cu gândul la returul de joi, 23 martie (ora 19.00, la Tg. Mureș), antrenorul Stevan Ljubičić a utilizat o formulă compusă din rezerve, odihnind piesele de bază, dar și așa oaspetele au apăsat pedala doar atât cât a trebuit.

Final Four-ul se va disputa la Pitești în perioada 13-14 mai și pe lângă Volei Alba Blaj, și la turneu vor mai accede CSO Voluntari (3-0 și 1-3 cu CSO Voluntari), CSM Târgoviște – Rapid și CSM Lugoj – FC Argeș (retururile din Cupă au fost amânate).

În faza următoare a Diviziei A1, aceea a jocurilor eliminatorii (sistem la care s-a revenit din actualul sezon) pentru Volei Alba Blaj urmează o dispută cu ocupanta poziției a 8-a, FC Argeș Volei Pitești (3-1 cu SCM Craiova,), datele fiind 25 martie, 29 martie și 1 aprilie (primul meci acasă, apoi afară și dacă mai e cazul, iar acasă)

Volei Alba Blaj: Georgiana Faleș – 7 puncte, Jovana Kocić – 11, Iarina Axinte – 4, Andrea Kossanyiová – 11, Bojana Milenković – 7, Dajana Bošković – 17, Andra Cojocaru (libero); au mai intrat Andreea Ispas (l), Jovana Cirković – 4; Gergana Dimitrova, Slađana Mirković, Victoriia Russu, Raisa Ioan, Kaitlyn Hord. Antrenor Stevan Ljubičić.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea