Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Viitorul Cluj – CS Ocna Mureș 2-2 (1-0), remiza în „finala” pentru evitarea retrogradării! „Soda dragă”, șanse tot mai mici…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Cluj, la al doilea meci conscutiv pe “Dan Anca”, a remizat în “finala” supraviețuirii cu CS Ocna Mureș, scor 2-2 (1-0), partidă în care trupa lui Dan Roman a egalat în două rânduri. Un egal insuficient pentru „Soda dragă”…

Vizitatorii, deși au șanse reduse de a evita retrogradarea, nu renunță la luptă, în ciuda multiplelor probleme, de natură financiară, dar și de lot (au fost doar 3 juniori disponibili, Toth – figura rezervă dar este accidentat, la fel ca antrenorul Dan Roman, care nu a putut să joace).

„Un meci nebun, mai ales în actul secund în care au fost numeroase ocazii pentru ambele echipe. A fost ca un meci de box, cu pumni de fiecare parte. Puteam câștiga, dar și pierde, însă merită apreciată atitudinea băieților, una extraordinară, admirabilă. Nu renunță la luptă și se bat până la capăt”, a spus Dan Roman.

Clujenii se mențin astfel la 8 puncte distanță de ocnamureșeni, care încă mai speră să evite retrogradarea, dar șansele sunt tot mai mici întrucât mai sunt 3 etape, iar pe locul 8 este Avântul Reghin, care are 6 puncte în față! Pentru a rămâne în Liga 3, CS Ocna Mureș trebuie să câștige tot până la final, iar reghinenii să piardă două întâlniri.

*1-0, MIN. 42: IEPURE, fostul unirist, deschide scorul, profitând de eroarea lui Potra

*1-1, MIN. 64: SOCACI a restabilit egalitatea, după o acțiune a lui Căt. Creț,  a doua rundă la rând în care mijlocașul punctează.

*2-1, MIN. 72: IEPURE, iarăși dublă, împotriva unei echipe din Alba.

*2-2, MIN. 74: G: GORONEA a marcat, după ce Socaci i-a „așezat” balonul

Trupa lui Marius “Papi” Popescu are 8 puncte în față, iar un rezultat pozitiv ar însemna condamnarea aproape matematică la retrogradarea a “Sodei dragă”.

Ocnamureșenii au învins cu 2-0 în etapa intermediară pe Avântul Reghin, dar sunt cu spatele la zid. În sezonul regular s-au consemnat victorii categorice ale gazdelor, 4-0 la Ocna Mureș, respectiv 3-0 pe Someș, dar acum o lună clujenii au dat lovitura la Ocna, au câștigat cu 2-0 și s-au distanțat la 7 puncte în ierarhie. Clujenii au 13 puncte în ultimele 5 etape și au urcat pe locul 6!

Echipe:

Viitorul: Borz – Milandru, Borma, Șerbănescu, Herciu – Al. Pop, Dolghi, Fărăgău/ cpt, Calo – Iepure, Cr. Chirilă; rezerve Simedru, Aparascăi, Gătan, Rapan, D. Farcaș, R. Bartoș, Pasc, Morariu, Judea. Antrenor Marius Popescu.

CS Ocna Mureș: M. Țăranu – Bucșa, Potra, Haiduc, B. Burcea – Cimpoieșu (77, Guț), Al. Giurgiu/ cpt – Căt. Creț, G. Goronea (77, R. Pop), Ad. Coman – Socaci; rezerve Al. Țăranu, Roman, Mic, Toth. Antrenor Dan Roman.

Arbitri V. Haivas (Botoșani), I. Conțofan (Iași), Val. Popovici (Botoșani) Observatori Ad. Voica (Bistrița),  I. Papp (Carei)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea