Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Victima tâlhăriei din M-uri, care a îngrozit Alba Iulia: „Vreau să mă simt în siguranță în țara în care trăiesc! Voi merge la Referendum să votez împotriva modificării cu dedicație a legilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Victima tâlhăriei din M-uri, care a îngrozit Alba Iulia: „Vreau să mă simt în siguranță în țara în care trăiesc! Voi merge la Referendum să votez împotriva modificării cu dedicație a legilor”

Tânăra tâlhărită în scara unui bloc din M-uri, la Alba Iulia, îndeamnă cetățenii, printr-o postare pe pagina personală de facebook, să meargă la vot, pentru a se opri modificarea legii justiției și eliberarea unor persoane vinovate de fapte pe care ceasta le-a trăit pe propria piele.

„Prin modificarea Codurilor penale vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea.

https://www.youtube.com/watch?v=tSTGY0V8XsY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3gyG-ZFwREE1CIgAhPJzO5zz218AbbYrWrXUEnYmhcrZmQ9Ba0yAvmmrQ

Uitându-mă la mitingurile PSD și văzând ce fel de oameni participă am început sa înțeleg de ce vor asta. Eu vreau să mă simt în siguranță în țara în care trăiesc și pentru asta voi merge la Referendum să votez împotriva modificării cu dedicație a legilor din țara mea doar pentru a-i scăpa pe o serie de infractori.

Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne apărăm prin votul pe care trebuie să-l dăm în 26 mai”, a scris tânăra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea