VIDEO. Un polițist prins de colegii din Baia de Arieș fără asigurarea ogligatorie. Acesta refuză să dea plăcuțele de înmatriculare jos

Un polițist a fost prins în trafic de colegii din Baia de Arieș fără asigurarea obligatorie. Bărbatul a  refuzat să dea plăcuțele de înmatriculare jos.

Polițiștii din Baia de Arieș au oprit în trafic un coleg, în urma unei sesizări că acesta ar circula cu autoturismul personal fără a avea încheiată asigurarea obligatorie sau cu ea expirată. Polițiștii au filmat tot incidentul, de când și-au oprit colegul în trafic, inclusiv în sediul poliției. Imaginile au fost postate pe facebook și trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

ELIT

Colegii i-au cerut polițistului Barb Vasile să prezinte actele la control, ca oricărui alt participant la trafic. Cu o atitudine cooperanta, agentul prezintă talonul mașinii, dar are dificultăți în a-și găsi permisul de conducere și asigurarea autoturismului: „Cred că-i expirată, nici nu m-am uitat. Dacă e expirată, asta e”, spune domnul Barb.

Cum bărbatul nu își găsește asigurarea, cel care l-a oprit îl invită să dea jos plăcuțele de înmatriculare și să meargă la sediul poliției. Dacă până la momentul respectiv lucrurile au decurs pașnic, odată ajunși la sediu, proprietarul mașinii refuză să predea numerele, așa cum prevede legislația în vigoare.

„Toată stima pentru cel care a făcut sesizarea și tot respectul pentru domnul Subinspector Nistea! O DECIZIE CORECTĂ ȘI CLARĂ! SE POATE!”, este una dintre reacțiile internauților la incidentul de la Baia de Arieș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...