Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Un bărbat din Alba, pentru a patra oară la „Chefi la Cuţite”: „Cu preparatele astea îi execut pe chefi!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Bogin din Sebeș a venit pentru a patra oară la „Chefi la Cuţite”. Concurentul a prezentat de fiecare dată cu un preparat tradiţional românesc şi a reuşit să treacă de prima rundă. De data aceasta, Marius Bogin a gătit ciorbă de ardei umpluți și tocăniță de cartofi.

Veteran la concursul „Chefi la Cuțite”, Marius Bogin vine cu o armată de oameni ca să-i dea gata pe chefi! Scărlătescu: „Mâncarea este senzațională! Mânânci de nu te mai oprești!”

Marius: „Cu preparatele astea îi execut pe chefi! Nu cred că a mai făcut nimeni preparatul ăsta!”

YouTube video

Deși a mai venit de trei ori, Marius și rudele sale au pregătit 2 feluri de mâncare delicioase cu care i-au cucerit pe chefi: ciorba de ardei umpluti cu carne de oaie și tocană de cartofi cu coaste

Scărlătescu: „Mâncarea este senzațională! Mânânci de nu te mai oprești!”

După ce s-au delectat cu mâncarea tradițională și cu „ghinul ars”, chefii au dat verdictul final! Cei 4 crai au primit votul pentru a merge mai departe!

Sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea