Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: TATĂL fetei tâlhărită în blocul M3 din Alba Iulia. Reactie emotionantă: „Să fi fost cu individul ală faţă în faţă timp de două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu!”

Mondoc Adriana

Publicat

în

TATĂL fetei tâlhărită în blocul M3 din Alba Iulia: „Să fi fost cu individul ală faţă în faţă timp de două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu!”

Tatăl Denisei, tânără agresată la sfârșitul săptămânii trecute în blocul M3 din Alba Iulia, a avut o reacție emoționantă. Vizibil afectat de tragedie, el a stat de vorbă cu reporterii Ştirile Kanal D şi le-a povestit cum a trăit el seara în care fiica lui a fost tâlhărită şi bătută într-o scară de bloc.

Citește și: Video ȘOCANT: UPDATE: Fată tâlhărită în scara unui bloc din M-uri, la Alba Iulia!!! Politițiștii fac investigații pentru identificarea autorului. Autorul atacului a fost prins

Bărbatul a declarat că el nu se afla în Alba Iulia şi că a trăit un şoc cumplit când a văzut că fiica lui nu este coerentă şi nu îşi aduce aminte nimic din ce se întâmplase cu ea cu o zi înainte.

https://youtu.be/VcO04e8JkVE

„Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză.

Când ne-a sunat vecinul am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am văzut înregistrările de pe camera de supraveghere de la bloc şi nu am văzut nimic suspect. Am urcat-o în maşină, am venit la urgenţă să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc.

Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nicio reacţie. Nu i-a venit să creadă că a pățit aşa ceva”, a declarat tatăl fetei agresate la Alba Iulia.

Citește și: FOTO/VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul atacului brutal din blocul M 3 din Alba Iulia a fost reținut și dus la sediul IPJ Alba

Bărbatul a spus că îl consideră vinovat pe agresor, dar şi pe cei din conducerea Guvernului care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen. „Să fi fost cu individul ală faţă în faţă timp de două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu. Când închideam ochii vedeam secvenţele alea.

Cred că noi avem nevoie de psiholog mai mult ca fata. Individul ală, asta e meseria lui. Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba. Nu se poate aşa ceva? În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Cei care i-au eliberat pe nenorociţii ăştia sunt la fel de vinovaţi”, a mai spus bărbatul.

Sursa: stirilekanald.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea