Rămâi conectat

Ştirea Ta

UPDATE VIDEO ȘTIREA TA| Trafic blocat pe autostrada A10 Sebeș-Turda la alunecarea de teren de la Pârâul Iovului: „Autoritățile au dat-o în bară iar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trafic blocat pe autostrada A10 Sebeș-Turda la alunecarea de teren de la Pârâul Iovului: „Autoritățile au dat-o în bară iar”

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, circulația se desfășoară cu dificultate, astăzi, în zona alunecării de teren pentru remedierea căreia s-a închis traficul pe un sens de mers la Alba Iulia Nord.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu traficul infernal din zona Pârâul Iovului. Jurnaliștii ziarulunirea.ro apreciau încă de săptămâna trecută că la orele de vârf se vor crea ambuteiaje.

YouTube video

Citește și: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda au început lucrările la alunecarea de teren pentru care s-a închis traficul pe un sens de mers la Alba Iulia Nord

„Ca de obicei autoritățile au dat-o în bară iar. Trafic blocat la Pârâul iovului la lucrarea de pe autostradă”, ne-a scris omul.

UPDATE 15:42 Circulația a fost reluată, problemele de trafic apărând când autocamioanele mai mari se blochează și nu pot urca pe breteaua 3.

Pentru a se efectua lucrările de reparații, pe sensul de mers Sebeș-Turda circulația se realizează acum prin nodul rutier, pe bretelele 3 și 4. Cauza închiderii traficului rutier este alunecarea de teren în rambleu, semnalată pentru prima dată de către ziarulunirea.ro, fisurile din asfalt extinzându-se, practic ele devenind crăpături.

Devierea traficului de pe sensul de mers Sebeș-Turda, pe cele două bretele ale nodului rutier avizată de CNAIR și poliție este cea mai ieftină soluție pentru că nu presupune nici o cheltuială suplimentară din partea antreprenorului, dar considerăm noi și cea mai proastă, dar asupra acestei chestiuni vom mai reveni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea