Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| INUNDAȚII în Țara Moților: Apa se apropie de casele oamenilor, după ce Arieșul s-a umflat

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

INUNDAȚII în Țara Moților: Apa se apropie de casele oamenilor, după ce Arieșul s-a umflat

Zona din apropierea comunei Vadu Moților din județul Alba a fost inundată în cursul dimineții de astăzi, 18 septembrie, ca urmare a ploilor abundente.

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, apa se apropie periculos de casele oamenilor și de drumuri.

YouTube video

Hidrologii au emis o avertizare de tipul Cod Galben pentru mai multe râuri din bazine hidrografice, unele dintre ele situate în județul Alba.

Potrivit INHGA, vor fi posibile scurgeri de pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri.

În județul Alba sunt vizate de avertizarea de tip Cod Portocaliu râurile: Arieș, avertizarea fiind valabilă până în data de 19 septembrie și Mureșul cu afluenții aferenți sectorului aval coafluență cu râul Târnava, pentru aceștia avertizarea fiind valabilă până duminică, 18 septembrie la ora 18.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea