// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO ȘTIREA TA: Cu oile ”la plimbare” printre mașini, la ieșirea din Alba Iulia, pe Podul de la Partoș. Șoferii au fost nevoiți să le dea prioritate

oileȘoferii care s-au aflat în trafic, joi dimineața, în zona ieșirii din Alba Iulia spre Sebeș, au avut parte de o surpriză mai puțin obișnuită pe podul de la Partoș. O turmă de oi, cu cioban cu tot, și-a făcut drum taman printre mașini, iar pentru câtva timp circulația a fost dată peste cap, conducătorii auto fiind nevoiți să le dea prioritate.

Situația ne-a fost sesizată de un cititor ziarulunirea.ro, care ne-a trimis o fotografie și un video cu oile care au ”invadat” carosabilul, însoțite de un mesaj.

”Oile circulau ca și cum ar fi înmatriculate pe podul de peste Mureș”, spune cititorul.

Probabil ciobanul a vrut le ducă la păscut undeva în zonă și a găsit de cuviință să facă acest lucru pe un traseu în care a riscat viața animalelor avute în grijă, dar și a participanților la trafic.

”Nu e suficient că traficul în zona este aglomerat aproape zilnic, asta mai lipsea”, spune un alt cititor al site-ului.

Nu este pentru prima dată când vedem astfel de imagini cu animale pe stradă în oraș. Au putut fi observați, de asemenea,  cai lăsați liber la păscut pe scuarul din mijlocul drumului, chiar și porci care se plimbau în voie pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia.

Citiți și FOTO ȘTIREA TA: Peisaj urban de Alba Iulia. Trei cai frumoși pasc liberi pe scuarul din mijlocul drumului

Atenție la porci! Se plimbă pe un bulevard din Alba Iulia – FOTO

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Răspunsuri la VIDEO ȘTIREA TA: Cu oile ”la plimbare” printre mașini, la ieșirea din Alba Iulia, pe Podul de la Partoș. Șoferii au fost nevoiți să le dea prioritate

 1. fane de la sifoane 15.12.2016 la 11:22

  Trebuia sa anuntati Militia la 22 22 2 2, nu sa stati ca berbecii la pod…șhaufeurilor!

  Io-te ce zice Lejea:

  Art.71. – (1) Sunt interzise accesul si deplasarea vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor de povara, de tractiune sau de calarie, precum si a animalelor izolate sau în turma pe drumurile nationale, în municipii si pe drumurile la începutul carora exista indicatoare de interzicere a accesului.

 2. toto 15.12.2016 la 11:36

  Da,dar de pasti sau acum savurati cu placere carnea,laptele sau telemeaua de oaie,probabil baca avea alta alternativa ,ciobanul folosea alta ruta.La noi senzationalul,faptul ca putem critica,primeaza,oricum eu prefer sa dau prioritate oilor noastre decat sa consum resturile alimentare ,carne din stocuri europene,pe care le consumam di lanturile de magazine cu capital strain,spun aceasta ,daca faceti o comparatie intre ofertele pe care le fac in Romania si cele din tarile lor de origine,la noi gasesti doar produse demodate ,care la ei nu mai sunt cautate.

  • fane de la sifoane 15.12.2016 la 14:12

   stai linistit draga toto ca de cand cu FNC-urile Nutreturile Combinate, tot mai multi „fermieri traditionali” indoapa animalele pe care le savurezi tu cu placere c-ar fi naturale… Uita-te ce cifre de afaceri uriase au firmele ce vand nutreturi d-astea pline de hormoni si alte substante artificiale…

   Totusi, codul rutier specifica clar niste lucruri!

 3. vox 15.12.2016 la 15:07

  Si cand te gandesti ca unii zic ca Alba Iulia=City???

 4. toto 15.12.2016 la 17:48

  No comment,dar pentru a ajunge de la Partos la Oarda,oile aveau 2 alternative:- Paclisa-Vurpar-Vintul de Jos-Oarda
  -Drambar-Seusa-Ciugud-Limba-Oarda
  deci ,la pasul lor,cam o zi de transhumanta,dar noi oamenii ne cramponam de a ne crea doar noua acel ,,binemeritat”confort ,pleava ce mai conteaza,cum sa asteptam noi 5 minute?

 5. ilie de la uzina 16.12.2016 la 10:02

  in general soferii considera ca lumea le apartine.
  drumuri, parcari, trotuare, zone verzi.toate sunt ale lor.
  am uitat sa ne gandim la semenii nostri.
  nu trebuie sa ne stea nimic in cale.
  totul este o stire.
  astept cu interese o stire de senzatie: primul sofer care isi matura locul de parcare, primul cetatean care matura trotuarul din fata blocului.
  astea ar fi stiri
  nu mai avem loc pentru carute, pentru animale.nu mai suntem oameni.depasim pe partea dreapta, claxonam, ucidem, injuram, stropim pietonii.umanitatea progreseaza.sper ca cel care afacut aceasta poza este mandru de realizarea lui.si sper sa nu fie singura lui realizare in viata.

  • Tara lui Papura Voda 17.12.2016 la 22:55

   Subscriu!