Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO| Senatorul Matieș, către președintele Ungariei, la Alba Iulia: „Transilvania va fi mereu românească”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Senatorul Matieș, către președintele Ungariei, la Alba Iulia: „Transilvania va fi mereu românească”

Senatorul PSD de Alba, Călin Mătieș, s-a aflat astăzi, 21 mai, în Cetatea Marii Uniri, de Ziua Unității Reformate Maghiare, unde s-a întâlnit pentru câteva secunde cu președintele Ungariei, Katalin Novák, la momentul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen.

După ce i-a dăruit șefului de stat un buchet de flori și un tricolor, senatorul i-a transmis că Transilvania a fost, este și va fi mereu românească.

CITEȘTE ȘI: Senatorul PSD Călin Matieș a pus o imagine înrămată cu Avram Iancu, la baza statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, de Ziua Unităţii Reformate Maghiare

Noul preşedinte al Ungariei, Katalin Novák, s-a aflat astăzi într-o vizită la Alba Iulia şi este oaspetele de onoare al Zilei unităţii reformate maghiare.

Katalin Novák a ținut un discurs cu prilejul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, în centrul fostei capitale a Transilvaniei, după cum a anunţat și Biroul de Presă al Eparhiei Reformate din Ardeal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cota de impozitare pentru anumite venituri crește la 70%. La ce trebuie să fie vigilenți contribuabilii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cota de impozitare pentru anumite venituri crește la 70%. La ce trebuie să fie vigilenți contribuabilii A fost adoptată o schimbare importantă în impozitarea veniturilor a căror proveniență nu poate fi dovedită. Conform legii nr. 296/2023, privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare în România pe terment lung, cota de impozitare va fi majorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea