Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Scene demne de lumea a treia în Parlament: Florin Roman, înlăturat cu forța, de la conducerea ședinței plenului reunit, de parlamentarii AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Scene demne de lumea a treia în Parlament: Florin Roman, înlăturat cu forța, de la conducerea ședinței plenului reunit, de parlamentarii AUR

Scene demne de lumea a treia, la ședința plenului reunit al Parlamentului. Florin Roman, vicepreședintele Camerei Deputaților conducea alături de președintele Senatului, Anca Dragu, ședința în care se citește moțiunea de cenzură. Cei din USR PLUS și AUR au spus că potrivit Regulamentului, Roman este doar un locțiitor cât timp șeful Camerei este absent, astfel că ședința trebuie condusă de președintele Senatului.

„Bă mafiotule, nu auzi când vorbesc cu tine?”, i-au strigat parlamentari AUR lui Roman, cerându-i să dea microfonul Ancăi Dragu.

„E un moment neverosimil. Dl Roman a confiscat microfonul si nu o lasa pe dna Dragu sa vorbeasca. Dle Roman, sunteti loctiitor, lasati-o pe Anca Dragu sa spuna ce vrea sa spuna”, a spus la microfon un deputat.

YouTube video

Roman nu a vrut să-i cedeze conducerea ședinței lui Anca Dragu, moment în care lângă Roman au apărut mai mulți parlamentari AUR care l-au încercuit, l-au tras de mâini și de haine și l-au îndepărtat de pe scaun.

În urma busculadei, Roman a părăsit sala de plen reunit.

„Aici e Parlamentul României, băi, mafiotule!”, i-a strigat deputatul Dan Tănasă (AUR) lui Florin Roman.

Locul lui Florin Roman a fost preluat la conducerea ședinței de vicepreședintele Cristina Prună de la USR PLUS.

Scandalul a apărut după ce Florin Roman nu a vrut să supună la vot o cerere a USR PLUS de a se suplimenta ordinea de zi cu stabilirea programului pentru dezbaterea și votul la moțiunea de cenzură.

Sursa: stiripesurse.ro dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea