Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| SCANDAL în BOR: Un preot filmat în timp de LOVEȘTE puternic o femeie, chiar în curtea bisericii. Este celebru pentru sfaturile de viață, în mediul online

Ziarul Unirea

Publicat

în

 Un preot din Iași a fost filmat în timp de LOVEȘTE puternic o femeie, chiar în curtea bisericii. Este celebru pentru sfaturile de viață, în mediul online.

Preotul Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași a fost filmat de un enoriaș pe ascuns. Din filmare, se vede cum acesta ar fi lovit o femeie chiar în curtea lăcașului de cult, de față cu mai mulți credincioși. În imagini se vede cum Calistrat Chifan ar fi lovit-o pe femeie cu mâna dreapta. La întreaga scenă au luat parte mai mulți credincioși și două persoane care sunt îmbrăcate în straie preoțești, probabil călugări la aceeași mănăstire.

„În seara asta (n.r., miercuri seara) la ora 18:00, părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a snopit în bătaie două femei în curtea bisericii. La ora 19:00, când am plecat, erau Poliția și Salvarea la poarta mănăstirii”, a mărturisit un om care a fost martor la întreaga scenă, relatează Gândul.

La un momentan dat, se vede clar cum părintele Calistrat Chifan se întoarce cu fața spre cameră. În spate, se aude vocea unei femei care îl ceartă deoarece ar fi agresat o enoriașă.

Poliția a fost sesizată în acest caz

Potrivit unui comunicat de presă transmis la data de 9 noiembrie 2022 de către Poliția Română, polițiștii de la Secția nr.5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie pentru că ea și sora ei au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În prezent, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurile legale, se precizează în comunicat.

Conform Libertatea, oamenii care au fost în curtea Mănăstirii Vlădiceni în momentul incidentului respective sunt considerați martori în acest caz, iar preotul va fi chemat să dea explicații.

Părintele Calistrat Chifan, foarte popular pe rețelele sociale

Incidentul a uimit sute de credincioși întrucât părintele Calistrat Chifan este unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici și predicatori din România. El a ajuns popular datorită postărilor făcute pe rețelele sociale, unde s-au adunat sute de persoane pentru a-i asculta cuvântul. Printre cele mai apreciate mesaje ale sale se numără cele legate de conduita greșită a unor enoriași, atunci când vin la Sfânta Biserică.

Preotul se bucură de un succes remarcabil pe rețelele sociale. Acesta își înregistrează mesajele în biserică, iar urmăritorii săi le pot asculta ulterior pe Youtube, acolo unde a adunat peste 100.000 de abonați.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea