Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Reacția unui cățel din Alba Iulia după cutremurul de luni: Animalul a tras o sperietură groaznică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reacția unui cățel din Alba Iulia după cutremurul de luni: Animalul a tras o sperietură groaznică

Un cutremur cu magnitudinea de 5.2 pe scara Richter s-a produs în cursul zilei de luni, 13 februarie, în România. Mișcarea tectonică a fost simțită și în județul Alba.

Citește și: CUTREMUR în România: Acesta s-a RESIMȚIT și în Alba Iulia

O familie din Alba Iulia a trecut printr-o sperietură teribilă în urma cutremurului, după ce câinele acestora a intrat în stare de șoc.

YouTube video

Patrupedul a fost atât de speriat în urma undelor seismice care s-au resimțit până în Alba Iulia, încât chiar și după ce zguduiturile s-au terminat, acesta încă tremura din toate încheieturile.

Citește și: Cum s-a simțit CUTREMURUL la Alba: ”Mi-au căzut paharele din vitrină”

Animalele reacționeaza la schimbările care au loc în mediul lor de viață, simțurile lor mai ascuțite decât ale noastre făcându-le să perceapă extraordinar de ușor aceste schimbări. Câinii latră excesiv, aparent fără motiv, aleargă confuz, se pot înregistra chiar și comportamente agresive.

Epicentrul cutremurului a fost la nord de Târgu-Jiu. Cutremurul s-a resimțit în toată partea de vest a României. Cutremurul s-a produs la 102km SV de Sibiu, 107km NV de Craiova, 137km V de Pitesti, 166km E de Timisoara, 179km S de Cluj-Napoca, 183km SE de Arad, 196km V de Brasov, 218km E de Belgrade, 222km E de Zemun, 224km V de Ploiesti.

Seismologul Mihai Diaconescu, de la Institutul Naţional pentru Fizica Pământului, a declarat luni, la Antena 3, după cutremurul de 5,2 pe scara Richter petrecut în Gorj că este cel mai mare pe care și-l amintește în acea zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Cum a fost prins de polițiști, un bărbat de 58 de ani, care deținea ilegal o armă. Acesta s-a ales cu dosar penal

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Cum a fost prins de polițiști, un bărbat de 58 de ani, care deținea ilegal o armă. Acesta s-a ales cu dosar penal Ieri, 16 august 2024, în jurul orei 12.50, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea- Deva au fost sesizați de către un bărbat de 53 de ani, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea