VIDEO: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, primul strat de ASFALT în viitorul nod rutier Alba Iulia Nord

Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, primul strat de ASFALT în viitorul nod rutier Alba Iulia Nord

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în ciuda vremii instabile, profitând de ferestrele în care nu a plouat, antreprenorul Pizzarotti a început să asfalteze o porțiune din viitorul nod rutier Alba Iulia Nord.

Astăzi s-a pus primul strat de asfalt în nodul rutier, în partea de nord a viaductului care supratraversează linia de cale ferată. Lucrările de asfaltare sunt efectuate de Europexpres, unul dintre prestatorii care a mai făcut astfel de lucrări pe lotul 1.

ELIT

Se pare că graba acestor asfaltări este determinată de faptul că s-ar dori devierea circulației de pe DN1 pe o parte din breteaua de legătură pe care autostrada A10 o va avea cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord și pe un segment din autostradă care se asfaltează în prezent. Devierea circulației este necesară pentru a permite constructorului să lucreze la rampele supratraversării pe care DN 1 o va avea la autostradă. Mai precis, este vorba de zona tablierului metalic de tip COR-TEN, care a fost ridicat și montat nu de multă vreme la Alba Iulia Nord.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...