Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, primul strat de ASFALT în viitorul nod rutier Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, primul strat de ASFALT în viitorul nod rutier Alba Iulia Nord

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, în ciuda vremii instabile, profitând de ferestrele în care nu a plouat, antreprenorul Pizzarotti a început să asfalteze o porțiune din viitorul nod rutier Alba Iulia Nord.

Astăzi s-a pus primul strat de asfalt în nodul rutier, în partea de nord a viaductului care supratraversează linia de cale ferată. Lucrările de asfaltare sunt efectuate de Europexpres, unul dintre prestatorii care a mai făcut astfel de lucrări pe lotul 1.

YouTube video

Se pare că graba acestor asfaltări este determinată de faptul că s-ar dori devierea circulației de pe DN1 pe o parte din breteaua de legătură pe care autostrada A10 o va avea cu sensul giratoriu existent la Alba Iulia Nord și pe un segment din autostradă care se asfaltează în prezent. Devierea circulației este necesară pentru a permite constructorului să lucreze la rampele supratraversării pe care DN 1 o va avea la autostradă. Mai precis, este vorba de zona tablierului metalic de tip COR-TEN, care a fost ridicat și montat nu de multă vreme la Alba Iulia Nord.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea