Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Parc de Crăciun și patinoar, la Alba Iulia, și în acest an. Gabriel Pleșa: „Din data de 7 decembrie, vom începe împodobirea pentru sărbătorile de iarnă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parc de Crăciun și patinoar, la Alba Iulia, și în acest an. Gabriel Pleșa: „Din data de 7 decembrie, vom începe împodobirea pentru sărbătorile de iarnă”

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat începerea lucrărilor pentru amenajarea parcului de Crăciun, în Piața Cetății și prezența patinoarului, specific sărbătorilor de iarnă, unde copiii se vor putea distra cum se cuvine în următoarea perioadă.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI de Crăciun şi FELICITARI de Sărbători

„Deși doar luni noaptea sperăm să ieșim din starea de carantină, am o veste bună pentru albaiulieni, din data de 7 decembrie, vom începe împodobirea pentru sărbătorile de iarnă. E adevărat, nu în tot orașul precum în anii precedenți, ci doar în zona istorică și pe bulevardul Transilvaniei.

Piața Cetății va fi iluminată festiv, în centru va fi acel brad luminos, vor fi prezenți renii, sania, Moș Crăciun, diorama, astfel încât copiii se vor putea bucura, se vor putea fotografia cu părinții.

YouTube video

În ce privește patinoarul, nu am renunțat nici în acest an la el, va fi amplasat de data aceasta în latura de vest, în fața Catedralelor, sub acel pod de lemn. Patinoarul nu va costa bugetul local niciun leu în anul acesta, cu condiția să asigurăm plata curentului și a apei.

Patru ore va fi deschis pe zi, gratis pentru copiii și locuitorii din Alba Iulia și 4 ore va fi cu tarif, astfel încât să sperăm că dacă condițiile medicale ne vor permite, copiii și părinții se vor bucura de patinaj în perioada sărbătorilor de iarnă”, a declarat Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 24-25 februarie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Cine plătește amenda în cazul în care unul din pasageri nu poartă centura de siguranță Conducătorii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea