Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Panică pe calea ferată: Locomotiva trenului care circulă pe ruta Cluj-Viena a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi dimineață, călătorii trenului internațional Cluj-Napoca – Viena au fost evacuați, în urma unui incendiu izbucnit la locomotiva garniturii. Locomotiva a fost decuplată, iar vagoanele s-au întors în Gara Cluj-Napoca.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reprezentanții ISU Cluj au declarat că pompierii sosiți la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate.

„Două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui incendiu care a cuprins o locomotivă ce rula pe calea ferată din apropierea străzii Tăietura Turcului, din municipiul Cluj-Napoca.

YouTube video

Din primele informații se pare că garnitura transporta călători pe ruta Cluj-Napoca – Viena. Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar. Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putut interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport”, au spus sursele citate.

Acestea au precizat că nu au fost persoane rănite, iar flăcările au fost stinse de către pompieri, urmând să fie stabilite cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

Locomotiva aparținea trenul internațional 143 Cluj-Napoca – Viena și a fost decuplată de garnitură, vagoanele fiind întoarse în Gara Cluj-Napoca.

Garniturii i se va atașa o nouă locomotivă pentru ca trenul să își poată continua călătoria spre capitala Austriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea