Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Mihai Dăscălescu, oficial FC Unirea Alba Iulia: „Am semnat petiţia pentru graţierea lui Gică Popescu”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mihai dascalescu - fc unireaMihai Dăscălescu, ultimul preşedinte al echipei fanion a judeţului Alba dinainte ca formaţia să intre în insolvenţă a declarat în exclusivitate pentru ziarul Unirea că a semnat petiţia care prevede graţierea fostului căpitan al naţionalei României de Fotbal, Gică Popescu.

De asemenea, actualul antrenor al juniorilor A din Cetatea Marii Uniri a declarat că cel mai bun program prezentat din partea candidaţilor la şedia FRF a fost a lui Gică Popescu, urmat de Vasile Avram. Ceea ce îl doare cel mai tare pe Mihai Dăscălescu este faptul că odată cu acea condamnare a lui Popescu, Alba Iulia a pierdut un centru de copii şi juniori, promis în cazul în care fostul căpitatan al Barcelonei ar fi câştigat preşedinţia FRF. Ce spune fostul preşedinte al Uniri despre Răzvan Burleanu şi alte probleme din fotbalul „mare” puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea