Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Marius Opric, antrenor Metalurgistul: „Vrem un parcurs asemănător celui din campionat şi în play-off”

Tudor Stan

Publicat

în

National Sebis - Metalurgistul Cugir190Marius Opric antrenorul singurei formaţii din judeţul Alba prezentă în fotbalul mare, are aşteptări mari de la echipa sa atât la ultimul meci al campionatului, cât şi în  play-off, unde aşteaptă evoluţii bune de la jucătorii săi care pot asigura liniştea sub Drăgana şi pot propulsa Metalurgistul în eşalonul superior, Liga a II-a.

Însă până la Liga a II-a, Metlurgistul Cugir va evolua mâine de la ora 17.00 în deplasare contra puternicei formaţii FC Zalău, echipă care cu o victorie în faţa liderului seriei a 5-a, ar face pasul în play-off. Însă, cugirenii vor trage pentru punct sau puncte pentru a menţine FCM Baia Mare în primele 6 echipe, întâmplare fericită pentru Opric şi compania, luând în calcul rezultatele echipei din Alba şi ale adversarelor Cugirului. Marius Opric va avea 3 jucători indisponibili, Trăşcan (varicelă), Claudiu Oara (uşor accidentat) şi Potopea (mai are o etapă de suspendare pentru cartonaşul roşu de la Sebiş), însă pe teren vor reveni experimentaţii Lucian Itu şi Alin Şuteu.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea