Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Marcel Giorgiu, preşedinte Industria Galda de Jos: „Plecarea lui Alin Hancăş este o lovitură sub centură”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alin Hancăş i-a anunţat ieri pe conducătorii echipei Industria Galda de Jos că nu mai poate continua pe banca tehnică. Reunire Industria Galda de Jos22Decizia i-a prins pe şefii echipei cu garda jos, urmând ca în loc de pregătire fizică şi tactică, oficialii să caute un antrenor care să preia frâiele formaţiei aflată în faţa primei participări în eşalonul terţ al fotbalului românesc.

Marcel Giorgiu, preşedintele Industriei Galda de Jos a declarat că „plecarea lui Alin Hancăs este o lovitură sub centură pentru noi. Până la găsirea unui antrenor voi asigura pregătirea fizică şi tactică a formaţiei. Cel care va veni va avea o misiune foarte dificilă, având în vedere relaţiile de joc care s-au creat în timpul mandatului domnului Hancăş. Asta este viaţa, mergem mai departe, însă vreau să îi spun lui Alin Hancăş că oricând va dori să se întoarcă aici, va găsi porţile deschise”. Surse apropiate echipei Industria Galda de Jos ne-au declarat că cel mai probabil Radu Andone (antrenor Olimpia Aiud) va fi cel care va asigura locul lăsat liber de Alin Hancăş, mutare trasă la indigo şi în „episodul” Europa Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea