Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Lucrările pe autostrada A10 Sebeș- Turda, lotul 1, tot mai aproape de finalizare: Profitând de vremea bună, Pizzarotti, ”turează” motoarele pe acest tronson

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrările pe autostrada A10 Sebe- Turda, lotul 1 sunt tot mai aproape de finalizare. În acest sens, profitând de vremea bună, la momentul actual se execută numeroase lucrări pe acest tronson, după cum se poate vedea în cel mai recent video postat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

”În imagini se pot observa lucrări precum cele de cofrare și turnare predale și elemente prefabricate de trotuar, profilare taluzuri, stabilizare în situ fundații, realizare fundații din balast, realizare protecții taluz cu pământ vegetal, cofrare și turnare șanțuri betonate, realizarea taluzurilor cu piatră spartă, realizarea săpăturilor și umpluturilor, profilarea, cofrarea si turnarea sfertului de con, armare, cofrare și tunare pasaje, montare rosturi dilatație, trasare și verificare cote turnare, așternere strat de uzură, etc”, se menționează într-o postare pe Facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Lucrările avansează în ritm alert, iar mobilizarea a crescut în ultimele săptămâni pe acest tronson. Cu toate acestea, declarațiile ministrului Lucian Bode că doreşte finalizarea şi deschiderea Lotului 1 de pe autostrada Sebeş Turda până la finalul anului, sunt practic imposibil de realizat de către Pizzarotti care nu are cum să termine în acest an nodul rutier Sebeș, iar la nodul rutier Alba Iulia Nord mai sunt destule lucrări care trebuie efectuate.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea