Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| „Lăsați-ne să trăim înainte să murim!”, melodie lansată de o tânără din Alba și inspirată din efectele măsurilor restrictive impuse de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sendy Țălnar, fiica fostului jucător și antrenor de fotbal, Cornel Țălnar, a lansat o compoziție muzicală prin care se alătură revoltei românilor nemulțumiți de măsurile care au fost adoptate privind pandemia de coronavirus.

Cântecul este adresat autorităților și vine în sprijinul tuturor celor afectați de măsurile luate pentru limitarea și prevenirea răspândirii virusului, măsuri care au afectat multe afaceri și îngreunează chiar practicarea sportului.

Tânăra este conștientă de existența virusului, dar este de părere că oamenilor ar trebui să le fie respectat liberul arbitru, iar aceștia să decidă felul cum vor să se ferească de noul coronavirus. Totodată, mesajul albaiuliencei este și o pledoarie pentru sport, care este sănătate curată și poate cea mai importantă armă în lupta cu COVID-19.

YouTube video

„Cu mandrie va prezentam piesa „LASATI-NE SA TRAIM” a trupei noastre S`CLUB ! Haideti sa o facem auzita ! LA MULTI ANI ROMANI ! LA MULTI ANI ROMANIA!”, a transmis tânăra sportivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea