VIDEO| La nodul rutier Sebeș, ”balet aerian”, la ultima supratraversare pe care autostrada A10 Sebeș-Turda o va avea la A1

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La nodul rutier Sebeș, ”balet aerian”, la ultima supratraversare pe care autostrada A10 Sebeș-Turda o va avea la A1

Astăzi la nodul rutier Sebeș au început lucrările de ridicare și montare a tablierului metalic pe breteaua 3 a autostrăzii A10 Sebeș-Turda, care va supratraversa A1 și va face legătura cu aceasta pe direcția de mers Turda-Sibiu. La lucrări au participat angajați de la DEME Macarale, OBAN IRON ENGINEERING, firmă care montează structurile metalice realizate de MAEG din Italia și nu în ultimul rând de la Pizzarotti, antreprenorul general al lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La ridicarea tablierului metalic a fost folosită o macara șenilată, care după un scurt și spectaculos balet aerian de circa 30 de minute a ridicat tablierul metalic de 80 de tone și l-a poziționat pe cele două culee.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Citește și: VIDEO| Circulația pe autostrada A1, în zona Sebeș, se va ÎNCHIDE pentru o zi, din cauza lucrărilor de la nodul rutier Sebeș

Astăzi a avut loc doar listarea tablierului metalic dintre culeea sudică a bretelei 3 și pilonul de lângă A1. În data de 23 iulie 2020, începând cu ora 7.00 și până în 24 iulie ora 7.00, autostrada A1 va fi complet închisă în zona Sebeș, iar dacă condițiile meteo vor fi favorabile se va ridica și monta tablierul metalic chiar peste autostrada A1, tablier pe care vor fi deja montate și predalele.

Supratraversarea pe care breteaua 3 a nodului rutier Sebeș o are la autostrada A1 este ultima la care mai trebuie ridicate grinzi, anul trecut mai făcându-se listări la două supratraversări peste A1.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419