Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Imagini desprinse din filmele horror. Gândaci care mișună pe o invitată a unei emisiuni, fără ca cineva să îi atragă atenția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Postul de televiziune Digi 24 a oferit câteva imagini care au fost cel puțin oripilante pentru telespectatori. Doi gândaci mișunau pe o invitată a unei emisiuni, fără că cineva sa ii atragă atenția.

Una dintre invitatele dintr-un jurnal de știri, medicul Ioana Stăncel, expert în sănătate publică, a fost invadată la propriu de gândaci de bucătărie.

Prezentatoarea nu a atenționat-o pe invitată, deși se observă clar că remarcă faptul că gândacii pur și simplu o invadează pe femeia din fața ei.

Nici cameramanii sau angajații din regia de emisie nu schițează niciun gest pentru a întrerupe imaginile grotești difuzate pe post.

 

Lipsa de empatie a celor de la Digi 24, atât față de invitată, cât și față de telespectatori a durat 10 minute, cât timp femeia a fost în platou, fără să își dea seama că cel puțin doi gândaci uriași, așa cum se poate vedea în clipul de mai jos, mișună pe ea.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea