Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Imagini desprinse din filmele horror. Gândaci care mișună pe o invitată a unei emisiuni, fără ca cineva să îi atragă atenția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Postul de televiziune Digi 24 a oferit câteva imagini care au fost cel puțin oripilante pentru telespectatori. Doi gândaci mișunau pe o invitată a unei emisiuni, fără că cineva sa ii atragă atenția.

Una dintre invitatele dintr-un jurnal de știri, medicul Ioana Stăncel, expert în sănătate publică, a fost invadată la propriu de gândaci de bucătărie.

Prezentatoarea nu a atenționat-o pe invitată, deși se observă clar că remarcă faptul că gândacii pur și simplu o invadează pe femeia din fața ei.

Nici cameramanii sau angajații din regia de emisie nu schițează niciun gest pentru a întrerupe imaginile grotești difuzate pe post.

 

Lipsa de empatie a celor de la Digi 24, atât față de invitată, cât și față de telespectatori a durat 10 minute, cât timp femeia a fost în platou, fără să își dea seama că cel puțin doi gândaci uriași, așa cum se poate vedea în clipul de mai jos, mișună pe ea.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea