Rămâi conectat

Sport

VIDEO: HC Alba Sebeş pas spre Liga Naţională *Declaraţiile viceprimarului Adrian Bogdan după victoria cu CSM Slatina

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

HC Alba Sebes bucurie172HC Alba Sebeş a câştigat sâmbătă pe teren propriu un meci foarte important contra liderului Diviziei A de handbal feminin, CSM Slatina. Această victorie a venit în municipiul din judeţul Alba cu iz de… Liga Naţională. Echipa de fete aşteaptă un pas greşit al contracandidatelor la promovare pentru a fi sigură de accesul în elita handbalului feminin.

Meciul de sâmbătă a avut toate ingredientele necesare pentru un adevărat spectacol. Momentele de dans sportiv, majoretele şi fanfara au întreţinut atmosfera în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş, iar echipa locală a dat ritmul partidei şi a învins categoric liderul seriei. După meci Adrian Bogdan, viceprimarul municipiului Sebeş şi unul dintre cei mai fanatici susţinători ai echipei a vorbit despre succesele din ultima perioadă ale trupei lui Alexandru Weber. Dacă vor face pasul în Liga Naţională membri echipei HC Alba Sebeş vor celebra acest lucru într-un mod inedit. Pentru a afla totul despre handbalul din Sebeş, despre planurile de viitor şi cum vor petrece sebeşenii în cazul promovării, urmăriţi materialul video de mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea