Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | „Hăpri Arena”, un nou loc de recreere pentru copiii din Ciugud: Teren de sport, echipamente de joacă și viitor parc

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO | „Hăpri Arena”, un nou loc de recreere pentru copiii din Ciugud: Teren de sport, echipamente de joacă și viitor parc

Un nou loc de joacă, care conține mai multe echipamente precum tobogane sau balansoare, a fost finalizat în comuna Ciugud, în satul Hăpria. Acesta a fost denumit de către copilașii din zona, „Hăpri Arena.” 

Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Este un loc de joacă care a fost amenajat lângă terenul de sport care are gazon sintetic și nocturnă. În partea de jos urmează să amenajăm și un parc în completarea spațiului de joacă,” a spus Dan Lungu, purtătorul de cuvânt al primăriei Ciugud, pentru ziarulunirea.ro.

YouTube video

„Hăpri Arena” – așa au denumit deja unii dintre copii noul teren de sport cu gazon sintetic din satul Hăpria. În paralel, amplasăm un loc de joacă nou și suntem aproape de final cu proiectul tehnic pentru un parc, care va completa această zonă.

Continuăm să facem la fel și în celelalte sate. Ținta noastră este ca fiecare cetățean, copil, tânăr sau de orice vârstă, din toate satele Comunei Ciugud, să aibă în proximitate un teren de sport și un loc de joacă modern, au transmis reprezentanții primăriei Ciugud într-o postare pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea