Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare radicală, iar parcul poate face concurență acum chiar și celor de la oraș.

Citește și: FOTO| Loc de joacă ca din BASME pentru copiii dintr-un sat din Alba. Primar: ”Așa am visat să amenajez acest loc pentru cei mici”

Căsuța de poveste a fost achiziționată de către o firmă din Alba, spațiul a fost amenajat din bugetul local, iar gardul a fost confecționat de doi angajați din primărie. Parcul are acum gazon nou, iar fântâna aflată în paragină a prins viață.

”În satul Vingard copilașii nu au avut un loc de joacă și le-am promis….au avut răbdare iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima!

Am cerut din nou sprijin, iar firma PEMA ELECTROTEHNIC ne-a achitat căsuța de poveste, mii de mulțumiri din partea noastră și a copiilor, doamnei Moga, pentru sponsorizare, care din prima a fost de acord când am venit cu această propunere.

Din bugetul local a fost amenajat frumos spațiul, gardul a fost confecționat din nou de către colegii mei pricepuți Florin Persy și Ioan Ovidiu Ștef (scutind astfel orice cost la manoperă) și cărora vreau să le mulțumesc.

Fundațiile, fântâna, însămânțarea gazonului, trotuarele și montajul a fost realizat de către Gala Bau Peisagistica.

Lucrurile mici pot deveni mari!”, a scris primarul din Șpring pe Facebook.

Reamintim că în iunie 2023, copiii din Șpring au primit și ei un loc de joacă nou, amenajat din donații și cu ajutorul oamenilor din primăria comunei.

Sursă foto: Iulia Stănilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea