Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Gicu Grozav, după plecarea de la Dinamo: „Acum n-aş accepta ofertă de la Steaua, trebuie să mă întorc în Rusia”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav, revenit pe „Cetate” după un an de zile în contextul organizării unui meci simbol în compania prietenilor săi (foşti unirişti) şi Unirea Alba Iulia, a vorbit despre viitorul său. Prietenii lui Gicu Grozav-Unirea Alba Iulia60

Internaţionalul român a anunţat că nu va mai continua la Dinamo şi dacă nu va primi şanse de la Terek Groznîi, club de care mai aparţine doi ani, va încerca să îşi găsească o echipă în străinătate.

Gicu Grozav a primit cele mai multe aplauze în timpul jocului, majoritatea acestora venind din partea micii generaţii a Unirii Alba Iulia. Fostul unirist a precizat după partidă că este o mândrie pentru el să calce din nou pe stadionul, care l-a ajutat să ajungă în fotbalul mare.

„Trebuie să mă întorc în Rusia, unde mai am 2 ani contract şi aştept cu nerăbdare să aflu ce are de gând Terek Groznîi cu mine. Dacă nu voi fi păstrat în Rusia mi-aş dori să joc în străinătate, pentru că în România este foarte greu acum”, a declarat Gicu Grozav.

*”Nu am avut o perioadă bună la Dinamo”

Gicu Grozav a vorbit şi despre perioada petrecută în Ştefan cel Mare. „M-am dus cu entuziasm la Dinamo, dar nu am avut o perioadă bună. A fost important pentru mine că am jucat, însă situaţia clubului nu a fost una fericită. Au fost problemele cu insolvenţa şi s-au transferat 11 jucători”a precizat fostul dinamovist, care a marcat de 4 ori în retur.

*Grozav: „Nu aş merge la Steaua”

Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la rivalii câinilor roşii, Gicu Grozav a oferit un răspuns tranşant. „Nu cred că aş accepta o ofertă de la Steaua, deoarece am jucat la Dinamo Bucureşti”, a afirmat albaiulianul.

Întreaga declaraţie o puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

 

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea