Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Gheorghe Damian, ”primarul de 5 stele” al comunei Ciugud, exclus oficial din PSD

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Gheorghe Damian, ”primarul de 5 stele” al comunei Ciugud, a fost exclus oficial din PSD. O recunoaște chiar edilul, în conferința de presă pe care a susținut-o miercuri (VIDEO integral mai jos).

”În ceea ce privește situația mea politică vin astăzi în fața dumneavoastră, cu respect pentru cetățenii pe care îi informați, așa cum ar trebui să facă orice om politic, să declar că sunt independent, că în urmă cu ceva vreme, conducerea centrală a PSD a luat decizia, în urma contestației făcută de mine, să fiu exclus. Mai exact, în 22 ianuarie 2018, Comitetul Executiv Național al PSD a aprobat excluderea mea și a domnului Ioan Florea, consilier județean, iată, la mai bine de un an de când Comitetul Executiv Județean al PSD, sub conducerea președintelui interimar, domnul Ioan Dîrzu, a decis într-o seară, târziu, într-o ședință în care nici măcar nu am fost invitat, nu mi s-a dat voie să fiu apărat – știm foarte bine că și cel mai mare criminal are dreptul la apărare în lumea aceasta – și am fost, practic, exclus din partid ”noaptea, ca hoții. Atunci am vorbit destul de puțin, am fost destul de rezervat în exprimarea mea din mai multe motive: nu am vrut să aduc un prejudiciu de imagine Partidului Social Democrat, care la vremea aceea intrase proaspăt la guvernare, dar mai ales nu am vrut să aduc prejudiciu de imagine colegilor mei din PSD Alba, camarazilor mei cu care, știți foarte bine, în 2016 am luptat cot la cot și am obținut un rezultat istoric, bătându-ne atunci cu cea mai puternică Organizație PNL. Am fost sincer deranjat și mâhnit de inchizițiile făcute atunci pe bandă rulantă, de către conducerea PSD Alba, într-un mod complet nedemocratic”, declalră Damian:

Reamintim că în urmă cu câteva zile, edilul comunei Ciugud a primit o înaltă distincție a ACoR – „Primar de cinci stele”, în semn de respect pentru efortul său de a schimba în bine viața comunității din Ciugud. Cu modestie, edilul a explicat că ”acest premiu îl merită oamenii din Ciugud, care mi-au fost mereu alături şi au crezut în echipa administraţiei locale. Ciugudul este astăzi o comună europeană, care s-a dezvoltat continuu datorită celor care s-au încăpăţânat să creadă în satul românesc: celor care au rămas şi nu au fugit la oraş, celor care s-au mutat în Ciugud, dar şi investitorilor care au avut curaj să investească bani şi suflet într-o afacere «Made în Ciugud». Nu vreau să folosesc cuvinte mari, însă mă simt dator să mulţumesc de fiecare dată oamenilor care au dat strălucire Ciugudului. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit mai mult decât şi-ar putea dori orice primar: O COMUNITATE DE CINCI STELE”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea