Ziarul Unirea
 

VIDEO: Gheorghe Damian, ”primarul de 5 stele” al comunei Ciugud, exclus oficial din PSD

Gheorghe Damian, ”primarul de 5 stele” al comunei Ciugud, a fost exclus oficial din PSD. O recunoaște chiar edilul, în conferința de presă pe care a susținut-o miercuri (VIDEO integral mai jos).

”În ceea ce privește situația mea politică vin astăzi în fața dumneavoastră, cu respect pentru cetățenii pe care îi informați, așa cum ar trebui să facă orice om politic, să declar că sunt independent, că în urmă cu ceva vreme, conducerea centrală a PSD a luat decizia, în urma contestației făcută de mine, să fiu exclus. Mai exact, în 22 ianuarie 2018, Comitetul Executiv Național al PSD a aprobat excluderea mea și a domnului Ioan Florea, consilier județean, iată, la mai bine de un an de când Comitetul Executiv Județean al PSD, sub conducerea președintelui interimar, domnul Ioan Dîrzu, a decis într-o seară, târziu, într-o ședință în care nici măcar nu am fost invitat, nu mi s-a dat voie să fiu apărat – știm foarte bine că și cel mai mare criminal are dreptul la apărare în lumea aceasta – și am fost, practic, exclus din partid ”noaptea, ca hoții. Atunci am vorbit destul de puțin, am fost destul de rezervat în exprimarea mea din mai multe motive: nu am vrut să aduc un prejudiciu de imagine Partidului Social Democrat, care la vremea aceea intrase proaspăt la guvernare, dar mai ales nu am vrut să aduc prejudiciu de imagine colegilor mei din PSD Alba, camarazilor mei cu care, știți foarte bine, în 2016 am luptat cot la cot și am obținut un rezultat istoric, bătându-ne atunci cu cea mai puternică Organizație PNL. Am fost sincer deranjat și mâhnit de inchizițiile făcute atunci pe bandă rulantă, de către conducerea PSD Alba, într-un mod complet nedemocratic”, declalră Damian:

Reamintim că în urmă cu câteva zile, edilul comunei Ciugud a primit o înaltă distincție a ACoR – „Primar de cinci stele”, în semn de respect pentru efortul său de a schimba în bine viața comunității din Ciugud. Cu modestie, edilul a explicat că ”acest premiu îl merită oamenii din Ciugud, care mi-au fost mereu alături şi au crezut în echipa administraţiei locale. Ciugudul este astăzi o comună europeană, care s-a dezvoltat continuu datorită celor care s-au încăpăţânat să creadă în satul românesc: celor care au rămas şi nu au fugit la oraş, celor care s-au mutat în Ciugud, dar şi investitorilor care au avut curaj să investească bani şi suflet într-o afacere «Made în Ciugud». Nu vreau să folosesc cuvinte mari, însă mă simt dator să mulţumesc de fiecare dată oamenilor care au dat strălucire Ciugudului. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi oferit mai mult decât şi-ar putea dori orice primar: O COMUNITATE DE CINCI STELE”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

Haules Baules 7 martie 2018 at 10:23

Mare paguba! Oricum PSD nu exista in Alba.

Obrejanu 7 martie 2018 at 10:25

A avut incredere in doua lichele, care au ramas pe cai mari! Deocamdata…….

Psd 7 martie 2018 at 11:39

Tot ceea ce face este sau ar trebui sa fie un lucru normal pentru toți cei aleși. Ca el face ceea ce trebuie este plătit bine, chiar foarte bine. Nu înțeleg osanale pe care i le dedicați. Mi-e teama ca îl veți propune pentru canonizare. Și atunci va trebui sa schimbați și locul de pupat, ca acum este sub nivelul curelei, posterior

HH 7 martie 2018 at 12:02

BRAVO DOMNULE !

s22 7 martie 2018 at 12:27

De ce il tot promovati pe acet „papagal” cu simpatii pedeliste ?

nu il mai suport pe Darzu !!! 8 martie 2018 at 20:20

Uite ca a aparut postacul de serviciu ! Darzule dute !!! Esti extrem de nociv PSD-ului ! Sau poate asta este scopul ! Distrugerea PSD-ului ?

de la Campeni ! 7 martie 2018 at 12:38

Ce sa asteptati de la unul ca Darzu ? Cum simte amenintare la scaunul lui de presedinte cum musca ! O sa tina cu dintii de scaun pana ramane proteza infipta in lemn ! O sa calce pe cadavre pentru a-si pastra functia ! Fiindca daca o sa-si piarda functia o sa dispara ca si “om” politic ! Asa cum l-a inlaturat pe Rus ! Damian era o amenintare la scaunul lui ! D-le Damian nu te lasa ! Darzu nu este PSD Alba ! Membrii de partid formeaza PSD Alba !

Marcela 7 martie 2018 at 12:39

AȘA AU EXCLUSO ȘI PE ANGELICA MOCAN DACĂ VA AMINTIȚI D-LE PRIMAR….

Autoritatea Electorală Permanentă 7 martie 2018 at 12:44

Așteptăm alegerile din 2020 dacă rezistă până atunci, să vedem cum mai măsluiește electoratul pentru un nou mandat …că doar e cel mai frumos ,mai deștept, mai carismatic , mai descurcăteț primar din ținutul carpato- dunărean ….

popescu 7 martie 2018 at 12:53

Foarte rau ca elimini cel mai bun primar din tara….oamenii buni nu se inlatura din partid asa usor…..trebuie sa cantaresti, dar daca un coleg iti sta in gat trebuie eliminat,conducerea centrala a procedat foarte prost ….

Fibonacci 7 martie 2018 at 21:50

Jocurile s-au facut la Martinuzzi!Alo se aude? Cei care ati fost acolo?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...