Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Darko Zakoc, antrenor Volei Alba Blaj după eliminarea din CEV: „Vrem să încheiem anul cu o victorie la Satu Mare”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eliminată din Cupa CEV, Volei Alba Blaj va lupta pe două fronturi, campionat şi cupă. Tehnicianul echipei din Volei Alba Blaj-Tauron MSK Dabrowa Gornicza bucurie, final52„Mica Romă”, Darko Zakoc a fost vizibil afectat de rezultatul partidei cu MSK Dabrowa Gornicza, deşi a reuşit cu 3-2, nu a fost de ajuns pentru calificarea în sferturile Cupei CEV. Sârbul de pe banca Blajului a făcut referire şi la lot, declarând că se simte din plin lipsa româncei, Ioana Nemţanu. 

Darko Zakoc a mai spus că „fetele trebuie să treacă peste acest insucces şi să se recupereze pentru partida de duminica de la Satu Mare, pentru că ne dorim cu toţii să încheiem anul 2014 cu o victorie”. Volei Alba Blaj va juca duminică de la ora 13.00 în deplasare contra formaţiei CSM Satu Mare, în ultima partidă di nacest tur de campionat, timp în care formaţia de volei din judeţul Alba s-a clasat „în obiectiv”, mai putând fi întrecută doar de CSM Bucureşti, echipă care are un meci mai puţin disputat. Nu este exclus ca din retur să fie şi nume noi în garnitura Blajului, semnalul de alarmă fiind tras tocmai de Zakoc, ce a precizat că se simte lipsa Ioanei Nemţanu. Întreaga declaraţie a antrenorului de la Volei Alba BLaj o puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea