VIDEO| Dănuț Hălălai, PRO România: „Este impardonabil să existe parlamentari și primari de 6-7 mandate, cu o activitate perpetuă în care nu mai pot schimba nimic”

Mirel Dănuț Hălălai, noul membru al celor de la PRO România, a afirmat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că este impardonabil să existe parlamentari și primari de 6-7 mandate, cu o activitate perpetuă în care nu mai pot schimba nimic.

„Mi-au plăcut foarte mult câteva idei importante pe care conducerea partidului a reușit să le implementeze. Una dintre ideile care pe mine chiar m-a impresionat este că s-a dorit limitarea funcțiilor publice. Este impardonabil la momentul de față să existe parlamentari de cinci, șapte mandate, șă existe primari de șase mandate și tot felul de funcționari plătiți din bani publici cu o activitate perpetuă în care nu mai pot schimba nimic.

ELIT

Conferinta de presa ProRomania

Publicată de Ziarul Unirea pe Vineri, 26 iunie 2020

Este importantă o mișcare în politica românească, ca toată lumea de bună credință să poată intra într-o structură locală sau guvernamentală, ca să își pună experiența în slujba oamenilor. Oameni au o lehamite, de acolo se întâmplă să fie primari aleși cu 20 % din totalul alegătorilor”, a declarat Mirel Dănuț Hălălai.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...