Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Clement Negruț: Partidul Mișcarea Populară a făcut o figură frumoasă la alegerile locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După alegerile locale, PMP Alba are 52 de consilieri locali, 2 consilieri județeni, 1 primar și 2 viceprimari, a anunțat președintele Clement Negruț, în cadrul conferinței de presă de vineri. El a precizat că, cel mai probabil va mai avea un viceprimar la Ceru Băcăinți, unde situația se va clarifica în următoarele zile.

clement negrutNegruț a explicat că în acestă comună nu a fost ales încă viceprimarul deoarece consilierii PNL au părăsit sala chiar înaintea votului. O altă ”încurcătură” politică s-a produs la Mogoș, unde Consiliul Local s-a constituit doar ieri, la a treia ”strigare” (din cauza boicotului aleșilor din celelalte partide), și unde, de asemenea, PMP are un viceprimar.

Una peste alta, președintele PMP Alba consideră că ”Partidul Mișcarea Populară a făcut o figură frumoasă la alegerile locale” și, dacă avea reprezentanți în toate secțiile de vot, ar fi câștigat și a treia funcție de consilier județean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea