VIDEO| Cascadorul albaiulian, Lae Dreghici, mesaj după 25 de ani de la cunoscuta săritură, cu Dacia 1310, peste două TIR-uri, pe șoseaua de centură

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cascadorul albaiulian, Lae Dreghici, mesaj după 25 de ani de la cunoscuta săritură, cu Dacia 1310, peste două TIR-uri, pe șoseaua de centură

Într-o postare pe pagina de socializare, Lae Dreghici, cunoscut și ca Lae Cascadorul, a împărtășit cu persoanele care îl urmăresc pe Facebook, faptul că astăzi, 15 octombrie, se împlinesc 25 de ani de la cunoscuta „Cascada 22/95”.

„Stimați prieteni de pe Facebook, stimați albaiulieni!!! Vă salut cu respect pe toți!!!

ELIT

Astăzi, 15 octombrie 2020, este ziua în care am realizat cea mai bună performanță din cariera de cascador.
Se împlinesc 25 de ani de la acel eveniment pe care l-am trăit împreună, eu ca executant, iar dumneavoastră ca spectatori.

Citește și: FOTO-VIDEO: Viața lui Lae Cascadorul – un ”spectacol” demn de Cartea Recordurilor. Povestea albaiulianului care a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri!

Amintiri de neuitat.

La 25 de ani, vreau să cred că sărbătorim împreună în sistemul virual, îndrăgit de noi toți, cu noi postări de la „Cascada 22/95” din Alba Iulia, de pe șoseaua de centură din daca de 15 octombrie 1995.

Cu drag vă respect!!! Lae Cascadorul”, a transmis Lae Dreghici prin intermediul paginii de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419