VIDEO Autostrada Sebeș-Turda: Pe lotul 1 se asfaltează între cele două drumuri județene care duc spre localitatea Teleac

Paul Voicu - Primar 2020

Antreprenorul Autostrăzii Sebeș-Turda, lotul 1, Impresa Pizzarotti, încearcă, pe cât posibil, să profite de zilele fără plo aie, mobilizând la maximum oameni și utilajele. Marți, în jurul orei 11.00, între drumul județean 107 și până dincolo de dealul de la Pârâul Iovului se lucra din plin.

Între Dj 107 și DJ 107 H, cele două drumuri județene care duc spre Teleac – Berghin, se lucra atât la balast stabilizat, dar se turna și asfalt.

ELIT

La supratraversarea de pe DJ 107 H, deja erau puse aproape toate grinzile.

Mihail David - 2020

Citește și FOTO, VIDEO/ Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 3, în zona Decea, se frezează asfaltul. În România, autostrăzile se repară înainte de a fi recepționate

La viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, se lucra în absolut toate punctele de interes. Practic, este pentru prima dată când am reușit să surprindem imagini la viitorul nod rutier cu oameni și utilaje lucrând în toate punctele importante: se lucra atât dincoace de linia ferată, pe terasament, unde era amplasată o foreză, cât și dincolo de linia ferată, spre drumul național (DN 1).

Citește și VIDEO Autostrada Sebeș-Turda: Antreprenorul Pizzarotti a început timid să mobilizeze mai multe utilaje în zona nodului rutier de la Sebeș

Ca de obicei, erau zeci de utilaje care excavau Dealul de la Pârâul Iovului și transportau pământul, iar în apropierea DN-ului se lucra probabil la un sens giratoriu.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Citește și VIDEO Asociația Pro Infrastructură/ Autostrada Sebeș-Turda, loturile 3 și 4, la începutul lunii iulie

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...