Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda: Lucrări în zona Pârâul Iovului, unde DN 1 va trece peste drumul de mare viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Constructorii lotului 1 de pe Autostrada Sebeș-Turda lucrau, luni, în zona Pârâul Iovului, unde DN 1 va trece peste drumul de mare viteză. Supratraversarea va fi realizată cu ajutorul unui pod cu grinzi metalice de tip COR-TEN.

Antreprenorul Impresa Pizzarotti, probabil din cauza vremii, care nu mai e prielnică lucrărilor de construcții, mai lucrează doar sporadic și în puține puncte ale Autostrăzii Sebeș-Turda, lotul 1.

Citește și| VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, la finalul lunii octombrie 2018: Cel mai mare viaduct de pe acest tronson are toate grinzile montate

Unul dintre punctele care se lucrează până seara târziu este la Pârâul Iovului, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, unde DN 1, va supratraversa autostrada.

Exact ca și în zona de la Lancrăm, de lângă benzinăria Lukoil, supratraversarea de la Pârâul Iovului va fi realizată printr-un pod cu grinzi metalice de tip COR-TEN.

Citește și| VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, la finalul lunii octombrie 2018: Structuri care ”plâng” după mâna constructorului

Deja fosta porțiune pe unde trecea DN a fost rasă. Există două foreze mobilizate în zona în care va fi construit viitorul nod rutier și se lucrează pe un eșafodaj la sudarea și montarea podului metalic.

Lotul 1 ține de la Sebeș până la Pârâul Iovului și are 17 kilometri. Acesta ar putea fi deschis, parțial, circulației, cel mai devreme, anul viitor.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea