VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda: Lucrări în zona Pârâul Iovului, unde DN 1 va trece peste drumul de mare viteză

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Constructorii lotului 1 de pe Autostrada Sebeș-Turda lucrau, luni, în zona Pârâul Iovului, unde DN 1 va trece peste dr umul de mare viteză. Supratraversarea va fi realizată cu ajutorul unui pod cu grinzi metalice de tip COR-TEN.

Antreprenorul Impresa Pizzarotti, probabil din cauza vremii, care nu mai e prielnică lucrărilor de construcții, mai lucrează doar sporadic și în puține puncte ale Autostrăzii Sebeș-Turda, lotul 1.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și| VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, la finalul lunii octombrie 2018: Cel mai mare viaduct de pe acest tronson are toate grinzile montate

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Unul dintre punctele care se lucrează până seara târziu este la Pârâul Iovului, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, unde DN 1, va supratraversa autostrada.

Exact ca și în zona de la Lancrăm, de lângă benzinăria Lukoil, supratraversarea de la Pârâul Iovului va fi realizată printr-un pod cu grinzi metalice de tip COR-TEN.

Citește și| VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, la finalul lunii octombrie 2018: Structuri care ”plâng” după mâna constructorului

Deja fosta porțiune pe unde trecea DN a fost rasă. Există două foreze mobilizate în zona în care va fi construit viitorul nod rutier și se lucrează pe un eșafodaj la sudarea și montarea podului metalic.

Lotul 1 ține de la Sebeș până la Pârâul Iovului și are 17 kilometri. Acesta ar putea fi deschis, parțial, circulației, cel mai devreme, anul viitor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419