Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, din nou la ”ora” macaralelor. La viitorul nod rutier Alba Iulia Sud, două macarale mari pregătite pentru instalarea grinzilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Autostrada Sebeș Turda, Lotul 1, din nou la ”ora” macaralelor. La viitorul nod rutier Alba Iulia Sud, două macarale mari pregătite pentru instalarea grinzilor.

Citește și:  VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: La nodul rutier de la Sebeș se lucrează încet și… foarte încet

Pe șantierul Lotului 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, în zona Oarda se lucrează la culeea de pe partea dreaptă a văii iar pe partea stângă, în locul casei demolate, a fost adusă o foreză care lucrează de aproximativ 10 zile. Din sursele noastre, se pare că solul este foarte stâncos și forajul e dificil, iar în zilele următoare s-ar putea să se aducă un alt tip de foreză.

Tot în această zonă au fost instalate panouri pentru a evita amenzile de la Garda de Mediu.

YouTube video

La viitorul pod peste Mureș se lucrează la ultimii patru piloni, fără să fie înregistrare progrese semnificative iar dincolo de pod, în viitorul nod Alba Iulia Sud, au fost aduse și montate pe poziție două macarale mari, pentru a ridica și instala grinzile.

La viitorul pod peste râul Ampoi s-a terminat de turnat placa de suprabetonare.

Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea