VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, din nou la ”ora” macaralelor. La viitorul nod rutier Alba Iulia Sud, două macarale mari pregătite pentru instalarea grinzilor

Paul Voicu - Primar 2020

Autostrada Sebeș Turda, Lotul 1, din nou la ”ora” macaralelor. La viitorul nod rutier Alba Iulia Sud, două macarale mari p regătite pentru instalarea grinzilor.

Citește și:  VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: La nodul rutier de la Sebeș se lucrează încet și… foarte încet

ELIT

Pe șantierul Lotului 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, în zona Oarda se lucrează la culeea de pe partea dreaptă a văii iar pe partea stângă, în locul casei demolate, a fost adusă o foreză care lucrează de aproximativ 10 zile. Din sursele noastre, se pare că solul este foarte stâncos și forajul e dificil, iar în zilele următoare s-ar putea să se aducă un alt tip de foreză.

Tot în această zonă au fost instalate panouri pentru a evita amenzile de la Garda de Mediu.

Mihail David - 2020

La viitorul pod peste Mureș se lucrează la ultimii patru piloni, fără să fie înregistrare progrese semnificative iar dincolo de pod, în viitorul nod Alba Iulia Sud, au fost aduse și montate pe poziție două macarale mari, pentru a ridica și instala grinzile.

La viitorul pod peste râul Ampoi s-a terminat de turnat placa de suprabetonare.

Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...