Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Au fost montate toate grinzile la nodul rutier Alba Iulia Sud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș la Pârâul Iovului, continuă într-un ritm bun, la noul rutier Alba Iulia Sud, unde s-au montat toate grinzile.  

Citește și:  Autostrada Sebeș-Turda: La nodul rutier de la Sebeș se lucrează încet și… foarte încet

Firma prestatoare, care deține macaralele ce se montează grinzile, așa cum ne-a obișnuit, s-a mișcat foarte repede, și la nodul rutier Alba Iulia Sud. Marți, în jurul orei 12.00, erau deja ridicate și montate toate grinzile de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud

Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

Ba chiar mai mult decât atât, a apărut și fierul necesar pentru armare și pentru turnarea ulterioară a plăcii de suprabetonare.

YouTube video

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Citește și: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Dealul de la Pârâul Iovului, excavat continuu, aproape de nivelul terasamentului de pe lotul 2

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea