VIDEO Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Au fost montate toate grinzile la nodul rutier Alba Iulia Sud

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș la Pârâul Iovului, continuă într -un ritm bun, la noul rutier Alba Iulia Sud, unde s-au montat toate grinzile.  

Citește și:  Autostrada Sebeș-Turda: La nodul rutier de la Sebeș se lucrează încet și… foarte încet

USR - Alegeri parlamentare 2020

Firma prestatoare, care deține macaralele ce se montează grinzile, așa cum ne-a obișnuit, s-a mișcat foarte repede, și la nodul rutier Alba Iulia Sud. Marți, în jurul orei 12.00, erau deja ridicate și montate toate grinzile de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Citește și:  FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

Ba chiar mai mult decât atât, a apărut și fierul necesar pentru armare și pentru turnarea ulterioară a plăcii de suprabetonare.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi.

Citește și: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1. Dealul de la Pârâul Iovului, excavat continuu, aproape de nivelul terasamentului de pe lotul 2

Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419