VIDEO Autostrada Sebeș-Turda: Breteaua care face legătura cu sensul giratoriu de la Kronospan, prioritară pentru constructor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Breteaua care face legătura cu sensul giratoriu de la Kronospan, de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, este prioritară p entru constructorul Pizzrotti, care a mobilizat forțe importante la fața locului, fiind posibil să vizeze, în 2019, o recepție parțială a lucrărilor.

Este tot mai evident, așa cum sunt lucrările în teren, antreprenorul lotului I a pus accent pe construirea celor două bretele care vor lega Autostrada Sebeș-Turda de cele două sensuri giratorii de la Lancrăm-Sebeș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, la finalul lunii august: Mobilizare la bretelele care vor lega Sebeșul de Autostrăzile A 10 și A 1

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Așa cum se poate observa din filmare, viitoarea bretea, care va lega A 10 de sensul giratoriu de lângă Kronospan, de la intrarea în Sebeș, e deja bine conturată.

Este vizată, probabil, în 2019, chiar dacă legea actuală nu o permite, o recepție parțială a lucrărilor, respectiv o urcare și o descărcare a traficului prin sensurile giratorii existente, având în vedere traficul greu dintre Alba Iulia și Sebeș.

Lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda are 17 kilometri și se întinde până la Pârâul Iovului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419