Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Alexandru Sinea, DSP Alba: ”La Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud problemele sunt în curs de remediere” – ce măsuri s-au luat în unitatea medicală ce ”găzduia” șoareci și urechelnițe, pe lângă bolnavi

Ziarul Unirea

Publicat

în

După sesizarea făcută de un pacient, printr-o metodă ”la modă” în zilele noastre – postarea de poze și filmulețe pe rețeaua de socializare Facebook, în care se vedea că igiena lasă de dorit în Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud, autoritățile abilitate au demarat controale care s-au finalizat cu o amendă de 5.000 de lei și impunerea de măsuri pentru remedierea neregulilor.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ VIDEO| Șoareci și urechelnițe – ”pacienți – surpriză” la Spitalul de Pneumoftiziologie din Aiud 

”Problemele sunt în curs de remediere, ca urmare a controlului. Spitalul Aiud a fost sancționat cu amendă în cuantum de 5.000 de lei pentru nerespectarea condițiilor igienico-sanitare și totodată au fost dispouse ca măsuri suplimentare închiderea temporară a secției și transferul pacienților în cadrul unei alte secții care respectă condițiile igienico-sanitare și declanșarea unei operațiuni generale de deratizare și dezinsecție în cadrul secției unde au fost probleme”, a declarat pentru ziarulunirea.ro directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Pacientul care a filmat șoareci în saloane, la spitalul din Aiud, continuă dezvăluirile: ”Cum arată un salon în care presa nu a avut acces”
Reamintim că pacientul Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud a filmat șoareci și urechelnițe plimbându-se prin saloane, și a publicat imaginile în dorința de a arăta o parte nevăzută a sistemului medical. Marți, managerul unității a recunoscut că e o situație neplăcută, dar a declarat că ”toamna se mai poate întâmpl să intre câte un șoricel în incintă, având în vedere că unitatea medicală este amplasată cadru natural foarte mare, cu parc imens”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea