Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Albaiulianul Tudor Man și trupa sa B52 au făcut senzație la ”X Factor”. Au primit 3 de ”DA”, iar Brenciu le-a prezis ”FINALĂ”!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tudor man x factorTalent, tinerețe, curaj, adică un grup perfect, de asta au dat dovadă albaiulianul Tudor Man și ceilalți doi colegi împreună cu care formează trupa B52, vineri seara, pe scenă la X Factor, concursul de talente organizat de Antena 1. Aceștia au reușit să impresioneze jurații cu prestația lor și au primit 3 de ”DA”, calificându-se astfel în faza următoare.

Cu toate că cei trei au format grupul B52 cu puțin înainte de această ediție X Factor, Tudor, Vlad și Andra au reușit să facă un show pe cinste.

”Trupa B52 a avut atitudine rock, coregrafie, energie și tupeu să cânte melodiile juraților într-un mash-up atomic!”, scrie X Factor.

”A fost foarte bine. Mi-a plăcut. A fost energie, un moment gândit. Ne bucurăm că au fost piesele noastre incluse în repertoriul vostru, dar cel mai important este că a fost făcut cu cap”, a spus juratul Ștefan Bănică.

De cealaltă parte, Horia Brenciu le-a prezis finala. ”Dacă voi mergeți așa, cred că veți ajunge în finală. Bravo copii, din partea mea aveți un DA!”, a spus Horia.

Delia a apreciat prestația lor spunând că ”acesta este un mash-up adevărat” și că ”așa trebuie să fie un grup”.

”Energie, coregrafie, muzică, puși la punct, într-un cuvânt spectacol. Bravo, și de la mine aveți un da”, a adăugat Ștefan Bănică.

Tudor Man are 29 de ani şi este născut în Blaj. A fost crescut de părinţi la Teiuş, până la vârsta de 18 ani, când şi-a luat viaţa “în piept” şi a decis să se mute singur la Alba Iulia. A activat ca solist în trupa “The Hearts”, susţinând nenumărate concerte atât în localuri cât şi la evenimente speciale. De asemenea, este cunoscut şi ca showman de karaoke. De aproximativ 3 ani s-a mutat în Bucureşti să-şi “caute viaţa”. A știut că vrea o carieră în muzică, a considerat că în capitală se poate face muzică la un alt nivel și se pare că se bucură de succes.

Reamintim că Tudor Man a participat anul trecut și la ”Vocea României” și a ajuns până în etapa live-urilor. De asemenea, a ajuns și în finala Eurovision România 2015, cu o altă formație –  „Super Trooper”.

YouTube video

https://youtu.be/3sjis2mnDYw


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea