Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Accident MORTAL pe DN68: Doi motocicliști de cetățenie maghiară au DECEDAT spulberați de un șofer care depășea o coloană de mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident MORTAL a avut duminică în jurul orei 14.45 pe DN68. Doi motocicliști de cetățenie maghiară au DECEDAT spulberați de un șofer care depășea o coloană de mașini.

La data de 16 iulie 2023, ora 14:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN68, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Poliţiştii ajunși la fața locului, din primele cercetări preliminare, au stabilit că, o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN68 din direcția Caransebeș spre Hațeg, s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de mașini moment în care a intrat în coliziune cu un grup de 6 motocicliști care se deplasa din sens opus.

YouTube video

În urma accidentului a rezultat decesul a doi motocicliști, de cetățenie maghiară și rănirea gravă a încă unui motociclist, de asemenea cetățean maghiar. Victima a fost preluată și transportată de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La această oră, traficul este blocat total pe ambele sensuri de circulație, neexistând rută ocolitoare.

UPDATE ora 16.50: În urma accidentului rutier de pe DN68, traficul rutier a fost deblocat. La această oră se circulă în condiții normale. De asemenea, rugăm toți participanții la traficul rutier să respecte cu strictețe legislația rutieră aflată în vigoare și să dea dovadă de o bună conduită și disciplină în trafic, au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea