Rămâi conectat

Actualitate

Vezi cât valorează judeţul Alba în economia ţării

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

700 de milioane de lei este surplusul pe care-l va aduce judeţul Alba în acest an la economia ţării, potrivit unor date compilate de Econtext. Ca şi în anii anteriori, Bucureştiul are cea mai mare pondere în economia României, fiind urmat de Timiş, Constanţa, Prahova, Argeş şi Cluj. Judeţul Alba se află pe locul 17 în acest top.

Clasamentul reflectă practic la ce valoare vor ajunge în acest an judeţele României comparativ cu anul precedent. Altfel spus, cu câte miliarde de lei va creşte economia fiecărui judeţ în acest an.

Judeţul Alba se situează pe locul al 17-lea cu o creştere de 700 milioane de lei preconizată pentru acest an. Acelaşi site Econtext situa Alba pe locul 4 în topul celor mai  profitabile judeţe din ţară, în vara anului trecut.

Mai multe pe acest subiect puteți citi AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea