Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

„Veţi dărui… veţi bucura”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O delegaţie a Grădiniţei nr. 11 Alba Iulia, condusă de ed. Lidia Muntean, s-a deplasat în comuna Săliştea, pentru a dona bunurile strânse în cadrul campaniei umanitare intitulate „Veţi dărui… veţi dobândi”. Cu sprijinul părinţilor preşcolarilor, au fost colectate articole de îmbrăcăminte (pantaloni, bluze), încălţăminte, dulciuri şi foarte multe jucării, iar Transeuro Ighiu a oferit 20 de cozonaci. Acestea au ajuns la cei 90 de preşcolari de la grădiniţele din Săliştea şi Săliştea Deal, precum şi la cei 20 de elevi ai Şcolii Tărtăria.
„Am dorit ca prin această acţiune umanitară să aducem un licăr de speranţă în inimile micuţilor din comuna Săliştea, care s-au bucurat nespus de mult pentru darurile primite. Vreau şi pe această cale să le mulţumesc tuturor părinţilor copiilor de la Grădiniţa nr. 11, precum şi conducerii Transeuro Ighiu, care au făcut posibil acest act filantropic şi să le transmit lor şi colegilor mei, «Sărbători fericite!»”, a declarat directoarea Lidia Muntean. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 27 mai 2024, în localitatea Crăciunelu de Jos. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Citește și: Incident rutier la Alba Iulia: Țeavă de gaz acroșată de un autoturism pe strada Petru Dobra Garda de intervenție Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea