Vasile Blaga ar vrea ca PNL să intre la guvernare de Paști!

Vasile Blaga, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, a declarat sâmbătă că şi-ar dori ca PNL să intre la guvernare de Paşti, dar este nevoie de o majoritate parlamentară care să asigure succesul unei moţiuni de cenzură.

vasile blagaSunt mulţi colegi care dau termene, şi eu cred că nu fac bine. Şi eu, şi dna Gorghiu îi mai calmăm… Eu mi-aş dori să intrăm la guvernare de Paşti. Nicio problemă. Dar trebuie să ai o majoritate parlamentară care să îţi asigure succesul unei moţiuni de cenzură. De aceea, noi am trimis acest program de guvernare tuturor formaţiunilor politice din parlament, mai puţin PSD-ului, şi cei care vor achiesa la el vor semna o moţiune de cenzură. Avem răspuns până acum din partea domnului Geoană şi, în continuare, vom discuta cu forţele politice din Parlament, că aşa-i în democraţie„, a declarat Blaga, citat de ziarul stiripesurse.ro.

ELIT

El a precizat că programul de guvernare este aproape finalizat, fiind discutat şi dezbătut cu numeroase sindicate, cu societatea civilă, dar că, în acelaşi timp, este necesară şi construcţia partidului.

Nu este simplă construcţia unui mare partid politic, aşa cum este astăzi Partidul Naţional Liberal. Avem nevoie de oameni integri, de buni profesionişti, care trebuie căutaţi de acum, pentru toate structurile acolo unde eşti chemat să nominalizezi oameni când vii la guvernare. Pentru că, în fiecare zi, suntem întrebaţi când preluăm guvernarea. Este evident că populaţia vrea schimbarea. Asta se demonstrează şi în scorul foarte mare pe care îl are, cel puţin în analize, PNL. Că o fi 45, că o fi 48, că se apropie de 50, este clar că există o dorinţă publică. Dar, pe de altă parte, noi am spus în permanenţă că guvernarea se poate prelua doar constituţional şi va fi preluată atunci când, printr-o moţiune de cenzură, guvernul Ponta va cădea. Eu cred că este obligatoriu să cadă, dacă ne gândim doar la boacănele făcute în ultimul timp„, a spus Vasile Blaga, dând ca exemplu „hăituiala” la care ANAF-ul a supus micii întreprinzători.

Mihail David - 2020

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

1+ 4 aprilie 2015 at 16:34

Cum sa guverneze de Pasti ? Pariu ca buldogul va fi la „Beciul Domnesc” de Pasti ?

supliciu 4 aprilie 2015 at 16:57

La Pastile Cailor. Succes!

gg 4 aprilie 2015 at 18:04

Este foarte posibil ca Guvernul Boc sa se reuneasca in curand, alaturi de Elena Udrea, in arestul central al IGP. Le uram sa guverneze acolo pentru o perioada cat mai lunga !

Time Out 4 aprilie 2015 at 19:45

Bă răilor, până nu demult îi votaţi în jud. Alba, într-o veselie pe de-al-de Băse, Boc, Blaga, Udrea şi toţi ceilalţi din “toată floarea cea vestită a PDL-ului” …

Băsescu şi românii 4 aprilie 2015 at 20:10

Băsescu catre români

Nu o să scăpaţi de mine,
Nici în viaţa de apoi.
Şi să fiu în ton cu mintea-mi,
O să mă băsesc pe voi !

Românii către Băsescu

Pleacă bă’ borfaş nemernic.
Pleacă, nu te-am mai vedea.
De nu ? Te scuipăm în faţă
Şi ne … ăla-n gura ta .

Alex 4 aprilie 2015 at 20:09

Bleaga va guverna intr-o zi de 30 februarie sau intr-o joi dupa Miercurea Ciuc, pana atunci se pregatesc celulele la Aiud sa-i intampine cu multa UE pentru toate talhariile pe care le-au facut.

Cioara vopsita 5 aprilie 2015 at 22:37

La astia le arde iar de guvernare! Cata nesimtire!!! Numai ce s-or camuflat cu sigla PNL si deja- i dau pe liberali la o parte sa ia ei toate functiile. Noi n-am uitat de Boc, Olteanu, Funebru si doamne fereste de mama tupeului si incompetentei Badea Oana de Pagida.

contribuabilu` 6 aprilie 2015 at 10:10

„Pastile tale” blegosule au fost….ieri !!! Adicatelea …au trecut bre !

Status-Quo 6 aprilie 2015 at 11:07

Se vede treaba ca godacii PSD (sau USL, aici nu mi-e clar, urmeaza sa vedem) s-au refacut dupa ciuruiala luata pe 16 noiembrie si si-au scot incetisor botisoarele pline de scuipat la vedere. Ce sa-i faci, iarba rea nu piere, aceeasi imbecili, aceleasi imbecilitati…

Dl. Blaga este un caprar, asa cum bine zicea Basescu. La ce te poti astepta de la un caprar cand ajunge sef peste intrega unitate in loc de plutonul la care se pricepea?!

Din pacate in politica romaneasca animozitatile personale sunt pe locul unu, consensul pe obiective e pe ultimul.

@ Status-Quo 6 aprilie 2015 at 11:35

… cum bine zicea Băsescu ???

Tot cu el, taică ? O, lasă-mă !!! Încă nu te-ai dezis de borfaşul ăsta ?

Robert 6 aprilie 2015 at 17:03

De Paste dar in ce an ?ma rog cine sa fie prim ministru si membri in guvern???? e foarte greu nu aveti oameni

IANCU REMUS 6 aprilie 2015 at 20:31

Lipia de blaga Vasile s-ar grăbi bietul, sperând că dacă ar ajunge şi el la guvernare DNA ar fi mai indulgent cu el, cu bOC ruşinea mocanilor, cu vIDEANU şi celelalte exemplare băsiste.

no ui la ei 7 aprilie 2015 at 8:48

prin ce se deosebeste pnl de psd ca sa merite sustinerea de-a ajunge la gubernare? poate-mi deschide cineva mintea si ochii ca io inca nu m-am prins

Raspuns 7 aprilie 2015 at 12:41

…prin ce se deosebeste pnl de psd ?

Prin faptul că PNL poartă în pîntece măruntaiele fostului PDL, partidul tutelat de fostul preşedinte măscărici Băse, cel care împreună cu PDL au tăiat pensile şi salariile românilor.
Simplu, nu ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...