Rămâi conectat

Sport

Vară liniștită pentru Metalurgistul Cugir | ”Roș-albaștrii” caută juniori, bugetul rămâne același

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vară relativ liniștită în curtea divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, cea mai bună formație din Alba în ultimul deceniu.

Pentru al doilea an consecutiv prezentă la barajul de promovare în eșalonul superior, după ce a încheiat sezonul pe locul secund în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, gruparea “roș-albastră” mizează pe continuitate. Atât în privința băncii tehnice, unde Lucian Itu, simbolul fotbalistic al Cugirului, se pregătește să înceapă a 4-a stagiune consecutivă din postura de antrenor principal, cât și în privința lotului de jucători, ce nu va suferi mari transformări în intersezon.

E certă despărțirea de mijlocașul L. Contra (încheiat perioada “under”) și se așteaptă limpezirea situațiilor contractuale pentru alți doi tineri: R. Opric (ce aparține de UTA Arad) și D. Nicula (Gaz Metan, club cu o situație incertă). Reunirea este fixată pentru 18 iulie, cu un stagiu centralizat la domiciliu, iar printre adversarii din ‘amicalele” verii se vor număra CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos. Conform informațiilor oficiale, majoritatea echipierilor de bază, nume precum Boldea, M. Lupu, Șaucă, P. Păcurar, Vitinha, I. Grozav și Selagea, au acceptat prelungirea contractelor.

Ne încadrăm în aceleași coordonate, atât în privința obiectivelor, cât și a bugetului, respctiv ne dorim ca și în sezonul viitor să ne batem pentru locurile fruntașe”, a spus Călin Mureșan, directorul CS Metalurgistul Cugir.

În ediția 2021/2022, echipa de sub Drăgana a avut un buget de aproximativ 250.000 de euro, asigurat în marea-I majoritate de autoritățile locale, aceeași sumă fiind prevăzută și în campionatul următor. Mai mulți sponsori privați vor contribui la susținerea echipei, sub formă de sponsorizare, pentru a acoperi deficitul în condițiile în care Primăria Cugir va aloca mai puțini bani pentru activitatea clubului.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”. Printr-un parteneriat cu Narada, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare